Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Cavia Camping Born

Prijs: Nader overeen te komen

1.278 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Meerdere dieren

Graag wil ik mijzelf aan u voorstellen, mijn naam is Monique.

Al vanaf mijn jeugd zijn (knaag-) dieren mijn grote passie, ik heb dan ook een aantal jaren een Cavia-opvang gehad in Heerlen (100+ cavia's/konijnen) waar ik cavia's verzorgde die door wat voor reden dan ook niet meer bij hun oude "baasjes" konden blijven.

Mijn hobby heeft 3 jaar op een "laag pitje" gestaan ivm een verhuizing naar het centrum van Heerlen, waar het houden van zoveel dieren niet mogelijk was (alle dieren zijn destijds wel goed terecht gekomen).

Sinds 1 juli 2013 woon ik met mijn gezin in Born (Limburg). Hier hebben wij een huis gekocht met heel veel ruimte (kelder/schuren/stallen/buiten- en binnenvolières) en zelfs met een eigen huisweide!

Ik heb nu dan eindelijk de mogelijkheid om mijn droom, het beheren van een (hobbymatig) vakantiepension voor knaagdieren en vogels te verwezenlijken.

In 2013 en 2014 hebben verschillende konijnen, cavia's en vogels bij ons vakantie kunnen vieren en ik heb besloten in 2014 (na veel positieve en leuke reacties gekregen te hebben) door te gaan met mijn hobbymatig dierenhotel.

Mijn doelstelling is om, naast het liefdevol bezig te kunnen zijn met dieren, ervoor te kunnen zorgen dat dieren een goede opvang krijgen en dat hun "baasjes" zonder zorgen op vakantie kunnen.

Wenselijk is om uw knaagdier te brengen in zijn/haar eigen kooi zodat hij toch in zijn eigen vertrouwde omgeving blijft. Uiteraard wordt uw knaagdier zoveel mogelijk op een afgezet gedeelte van onze zeer grote tuin gezet zodat hij/zij naar hartenlust kan rennen en kan genieten van vers gras en water en 's avonds in zijn/haar schone kooi kan uitrusten na een maaltijd van hooi, wortelen en wat heel belangrijk is voor cavia's goed voer met extra vitamine C! U kunt natuurlijk ook een kooi/hok van mij lenen (wel even vooraf aangeven).

Voor vogels hebben wij meerdere (grote) binnen- en buiten volières waarin zij vertoeven tijdens uw afwezigheid. Ook de vogels krijgen van ons een liefdevolle verzorging, goede voeding en veel ruimte om lekker te kunnen vliegen.

Ik wil benadrukken dat het gaat om tijdelijke opvang en niet voor opvang van dieren die "men kwijt wil", het lijkt mij dan ook reëel om een bedrag als borg af te spreken welke u na afhalen van uw knaagdier/vogel weer retour krijgt. Wel zullen eventuele onvoorziene kosten (dierenarts) bij ziekte voor uw eigen rekening komen en in eerste instantie uit de borg betaald worden.De kosten zijn in goed overleg en inclusief complete verzorging (zaagsel/voer/hooi/wortels/schoonmaken/afvoer afval). Natuurlijk mag u ook uw eigen voer meenemen, hier wordt dan rekening mee gehouden.

U kunt er volledig op vertrouwen dat mijn gezin en ik er alles aan zullen doen om uw knaagdier en/of vogel een leuke tijd te bezorgen zodat u zonder zorgen op vakantie kunt.Ik heb een medische achtergrond en heb er absoluut geen problemen mee als uw dier een speciale behandeling nodig heeft.

Voor het knippen van nagels en verzorgen van vacht kunt u ook bij mij terecht, de koffie staat klaar.U kunt mij mailen/bellen voor meer informatie of voor vragen.

Hartelijke groet,Monique

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Born
(Limburg, Nederland)
Tel: 0651916259

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)