Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

dieren

ACE - MAGDALENA een erg aanhankelijk poes en komt graag knuffelen, maar heeft een eigen willetje.... :-)

Prijs: € 195,-

59 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Vrouwtje
  • Leeftijd:
  • 1 t/m 3 jaar

Magdalena in Spanje  ( # 14693 )

 

Deze prachtige poes konden we redden uit het dodenstation van Almendralejo. Ze hadden haar daar met haar 4 kittens voor de poort afgezet... Magdalena is een erg aanhankelijke poes, ze komt erg graag knuffelen, maar ze heeft een eigen willetje, ze vindt het allemaal leuk, als zij er zin in heeft. Jammer genoeg testte ze positief voor leucose, waardoor ze best als poes alleen geplaatst wordt. Magdalena laat het echter niet aan haar hartje komen, zij geniet met volle teugen van alle aandacht en liefde die ze krijgt!

 

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een kat bedraagt € 195,- en omvat:
* de reis van de kat vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de vaccinaties voor Leucose, katten- en niesziekte;
* Kittens zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* ontvlooien en ontwormen;
* Europees dierenpaspoort;
* Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden en katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. 
Al onze honden en katten verdienen een liefde- en begripvol thuis.
Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Bovenkarspel
(Noord-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)