Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en Belgi´┐Ż!

dieren

Spotprijspaardje! Goed gereden/gekeurde BWP Hengst

Prijs: € 2.950,-

334 keer bekeken • Status: Actief

  • Schofthoogte:
  • 170 cm en hoger
  • Geslacht:
  • Hengst
  • Stamboom:
  • Met stamboom
  • Leeftijd:
  • 11 jaar of ouder

Nu heeft Stal Doorstap iets heel aparts te koop: een werkelijk goedgekeurde dekhengst die bovendien mega fijn te rijden is , zowel hier als bij de vorige eigenaar!

 

Alure- N is de naam van deze tophengst met Alure. Je merkt trouwens totaal niet dat het een hengst is. Hij staat superbraaf op de poetsplaats ( ook al was ie vreemd bij ons) naast merries en ook naast een merrie in een stal. Rijden ook gewoon prima tussen de merries.

 

En dat komt omdat deze gentleman weet hoe het hoort. Je kunt rustig met hem aan een lijntje de merries laten dekken : hij is super voorzichtig en weet hoe het heueueuert...

 

Alure is gewoon een schat van een paard. Hardstikke lief en hier, zelfs tussen steeds wisselende paarden en pony's, superrustig.

Alure heeft een top afstamming van Concorde x Farao De Guldenboom x Codexco x Welstar.

 

Hij is door het Anglo European Studbook opgenomen als goedgekeurde dekhengst. De veulens kunnen in elk stamboek worden opgenomen bijvoorbeeld BWP, KWPN en Zangersheide. We kunnen 10 dekbewijzen van het BWP meeleveren.

 

Alure heeft vorig jaar bij zijn vorige  stal alle 14 merries met succes bevrucht. Hij is 17,5 jaar oud maar dat geef je hem echt niet. Hij kan grandioos bewegen en al springt hij erg goed: hij wordt hier door een ZZ ruiter dressuurmatig gereden waar hij veel aanleg voor heeft : alle knoppen zitten erop.

 

Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij hij is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door uw verzekeraar wordt opgenomen.  

 

Alure heeft een mooie stokmaat van 1,70m.

 

Hij is vrij van gebreken en goed verkeers,- en trailermak.

Allure is zo braaf dat hij hier zelfs door beginnende ruiters gereden kan worden. Toch biedt hij uiteraard de gevorderde veel uitdaging.

Bovenal zou hij graag een blijvend tehuisje vinden. En dat verdiend deze superlieve, erg vriendelijke, wijze, correcte heer dan ook.

 

Is pas naar de tandarts geweest. In bezit van een recent tandartsrapport

 

Alure N is momenteel ons spotprijspaardje!

De prijs is verlaagd van €5.950,- naar €2.950,-

 

Prijs is inclusief 21% BTW

Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Reageer nu!

Contact-informatie

Melanie
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Rijsbergen
(Noord-Brabant, Nederland)
Tel: 076-5962759

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)