Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

dieren

Langharige cavia's, verschillende rassen en kleurslagen

Prijs: Nader overeen te komen

566 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Meerdere dieren
  • Leeftijd:
  • minder dan 1 jaar

Caviastal Absalom: hobbyfokker van langharige caviarassen in allerlei verschillende kleuraslagen.
Op de afbeeldingen zijn de cavia's die op dit moment in mijn stalletje te koop zijn. Niet alle afbeeldingen paste in de bijlage, dus de dieren die verder nog te koop zijn kunt u vinden op mijn website!
Al vele jaren fok ik met veel plezier cavia's. Omdat ik helaas niet alle dieren zelf kan houden, komen er ook regelmatig diertjes te koop. In deze advertentie vind je de diertjes die op dit moment te koop zijn. Heb je vragen? Dan mag u mij altijd een berichtje sturen of kunt u een kijkje nemen op mijn website. Bent u op zoek naar een leuke jonge of oudere cavia, maar heb ik op dit moment niks geschikts voor u te koop? Het is altijd mogelijk om vrijblijvend bij mij op de wachtlijst geplaatst te worden. Ik houd u dan op de hoogte van de diertjes die te koop komen.

Omdat ik dol ben op verschillende rassen en kleurslagen heb ik een gevariëerd gevulde stal. :)
Bij mij wonen de volgende rassen: peruvian, sheltie, coronet, tessel, merino en tessel. Deze dieren heb ik in de volgende kleurslagen (en combinaties daarvan): lilac saffraan wit, choco buff/creme wit, beige saffraan wit, buff/creme wit, lemonagouti creme wit, zilveragouti wit. Daarnaast heb ik ook verschillende masker aftekeningen zoals de otter, lux en zilvervos in onder andere choco en lilac tinten. Tot slot fok ik ook california cavia's in langharige rassen!

Bent u nieuwsgierig geworden naar mijn cavia's? Neem dan gauw een kijkje op mijn website of word lid van mijn facebook groep, beide te vinden onder de naam: 'Caviastal Absalom'. U mag mij ook altijd een mailtje sturen.

Groetjes Lara, Caviastal Absalom.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Oldekerk
(Groningen, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)