Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE Alexandre Le Bienvenu Mooie sterke jongen van 3 jaar

Prijs: € 360,-

1.403 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Mannetje
  • Ras:
  • Overige honden
  • Leeftijd:
  • 4 t/m 10 jaar
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom

ACE: Alexandre Le Bienvenu
Januari 2019, uit het dagboek van Fabienne : Alexandre Le Bienvenu, eerste hond van het jaar,... Een Stafford,...

Hier gooien we hem binnen, willen of niet,… En daar stond hij dan,… Hij was aan elk asiel gepasseerd maar als Staff werd hij nergens aanvaard,… Ikzelf was ook niet erg blij maar daar heeft Alexandre geen boodschap aan,… Die stond erbij, niet wetende waarom hij van hier naar daar werd gedreven,… Hij is onze eerste hond van 2019, en God wat hoop ik dat hij ergens een baasje vinden mag, wetende dat er nog zoveel anderen zijn van zijn ras die wachten op hun thuis,… Hij is nu eerst in observatie, wie is onze Alexandre ? Wat heeft hem hier gebracht? Het kan natuurlijk ook zijn dat ze hem weer gewoon gedumpt hebben, zomaar, uit gemakzucht, uit,… Zoveel redenen,… We weten het nu stilaan wel,… Hij is in elk geval een sterke jonge hond, die beter verdient dan op 1 januari 2019 reeds gedumpt te zijn,...
Alexandre Le Bienvenu is een mannetje van ca. 4 jaar oud.

Alexandre Le Bienvenu is een grote hond (American Staffordshire Terrier): hij is ca. 54 cm hoog en weegt ca. 25 kg.

Alexandre Le Bienvenu verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 15634


Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 360,00 (€ 195,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op onze website.
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website.

Reageer nu!

Contact-informatie

ACE Sigrid ( Bedrijf )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Vlaardingen
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)