Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE: Ava wordt het best geplaatst bij een andere hond, opv in NL

Prijs: € 360,-

543 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Vrouwtje
  • Ras:
  • Overige honden
  • Leeftijd:
  • 1 t/m 3 jaar
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom

Update 29-4-2021: Dit schattige hondje verblijft sinds twee weken bij een opvanggezin in Nederland (Veluwe). Was zij de eerste dagen nog behoorlijk angstig, inmiddels wordt dit elke verdere dag steeds een beetje minder. Ava is dol op het meegaan met de hondengroep naar het bos, ze springt zelf al in en uit de auto. Aan de lange lijn rent ze vrolijk rond en toont geen angst bij tegemoetkomende wandelaars. Binnen is Ava nog wat gereserveerder, maar ook daar gaat het steeds beter en laat ze zich ook aaien. Een lief en vrolijk hondje, die nu haar niet zo leuke puppytijd in Spanje steeds verder achter zich laat. ’s Nachts slaapt ze in de bench en is dan stil. Na het opstaan gelijk even lekker rennen in de tuin, dat heeft Ava wel nodig! De verwachting is dat zij prima met katten zou kunnen samenleven, zij toont ook geen jach tinstinct richting vogels. Adoptanten met een niet te druk huishouden, één of meer honden waar zich aan kan optrekken en een tuin om lekker in rond te rennen, gaan veel plezier beleven aan schatje Ava.

Ava werd gered van de straat, samen met nog enkele anderen werden ze gevangen en naar ons gebracht. Het zijn erg bange hondjes die tijd en aandacht nodig hebben, geen kant en klare hondjes zijn. Ava is erg bang maar niet agressief, ze kent het normale contact met mensen niet. Daar wordt nu aan gewerkt. Ze ius verder een lieve hond die erg sociaal is. Ze kan best geplaatst worden daar waar nog een hond aanwezig is om samen dan te ontdekken en te leren.

Ava is een vrouwtje van ca. 1 jaar en  8 maanden oud.

Ava is een middelgrote hond (Cross): zij is ca. 39 cm hoog en weegt ca. 11 kg.

Ava verblijft momenteel in Nederland

ACE referentie nummer: 18646

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage bedraagt € 360,00 (€ 220,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
de reis van de hond vanuit Spanje;
· castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
· de entingen : rabiës en cocktail alsook kennelhoest.
· tanden reiniging (Geen chirurgie).
· pups zijn gent volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
· bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm
· Europees dierenpaspoort;
· Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
· De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mijas Costa
(Spanje)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)