Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE: Damira, gekwetste ziel!

Prijs: € 360,-

169 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Vrouwtje
  • Ras:
  • Overige honden
  • Leeftijd:
  • 4 t/m 10 jaar
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom

ACE: Damira
Juli 2021, uit het Dagboek van Fabienne: Damira, een gekwetste ziel in het dodingstation,...

Damira zat in een vreselijk dodenstation, waar ze enorm veel heeft afgezien. Ze was niet te benaderen, ze beet en verwittigde dat ze geen aanraking wenste, van niemand. Haar rugzakje heeft ze mee, wat er in steekt zullen we nooit weten, maar ze is een gekwetst zieltje. Het zal zeer moeilijk worden om adoptanten te vinden die haar een kans geven. Zij durft happen, bijten, en laat haar tandjes zien. Met andere honden is zij echter zeer sociaal. Het is een prachtig hondje om te zien, en een fijn Bodeguerootje maar zij is een projectje.

Ze kent de goede kant van de mens niet en laat dat ook duidelijk merken. In ons rescue center proberen wij een verschil te maken, en stilaan kijkt ze minder boos, maar we hebben nog een lange weg te gaan!
Damira is een vrouwtje van ca. 5 jaar oud.

Damira is een middelgrote hond (Bodeguero): zij is ca. 42 cm hoog en weegt ca. 8 kg.

Damira verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 19406


Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)


De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 360,00 (€220,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* Alle honden worden geregistreerd.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.orgReageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mijas
(Spanje)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)