Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE: Dicki, echte mensenvriend

Prijs: € 360,-

878 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Mannetje
  • Ras:
  • Overige honden
  • Leeftijd:
  • 4 t/m 10 jaar
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom

ACE: Dicki
Dicki is een hondje dat gered werd door mensen die hem sinds he bben maar nooit een thuis voor hem vonden. Hij leefde er samen met heel wat andere honden die heel sociaal met iedereen om gingen. Hij is een vrolijke vriendelijke hond die nu samen leeft met andere hondjes en dat gaat ook nu erg goed. Hij heeft een baasje of familie nodig die tijd en geduld willen investeren de eerste maanden om hem de nieuwe wereld in te begeleidden. Hij is gek op mensen, en gehoorzaam, hij is een goede hond die zeker een familie of baasje enorm zal verrijken met zijn onmetelijke vriendschap, alleen moet hij nog heel wat leren. Hij leefde op den buiten, dus een stadsleven zouden wij niet aanraden. Een tuin is zeker een must.
Dicki is een mannetje van ca. 8 jaar oud.

Dicki is een grote hond (Cross Podenco): hij is ca. 58 cm hoog en weegt ca. 25 kg.

Dicki verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 18865


Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situa tie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)


De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt €360,00 (€220,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mijas
(Spanje)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)