Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE: Dikke Berta, echte hartendief

Prijs: € 360,-

288 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Vrouwtje
  • Ras:
  • Overige honden
  • Leeftijd:
  • 1 t/m 3 jaar
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom

ACE: Dikke Berta
Augustus 2021, uit het Dagboek van Fabienne: Dikke Berta,... Een imposante verschijning, maar een echte hartendief!

De politie stond voor de deur. Ze moesten een inbeslagname doen van een kruising American Bully. Haar baasje kon haar niet de zorgen geven die ze nodig had, en de situatie was niet langer houdbaar! Ze moesten haar eigenlijk meenemen naar het dodenstation, maar kregen het niet over hun hart. De vraag kwam dus of wij, ook al zitten we over- en overvol, haar konden redden.

En zo kwam onze salontafel binnen! Een enorme American Bully kruising die waarschijnlijk als fokteef gediend heeft. Maar wat haar verleden ook geweest is, het is een echte schat! Een door en door zacht karakter, zo steelt ze ieders hart,... Ze ziet er niet uit maar is enorm innemend met die lieve kop van haar.

Ze moet op dieet en heeft verzorging en aandacht nodig, dat wel! Maar ons Dikke Berta is sociaal, rustig en vriendelijk! Wie haar een gelukkig wil geven, zal kennis moeten hebben van dit ras en weten dat onze lieverd alleen gaat daar waar er een hemel op haar wacht!
Dikke Berta is een vrouwtje van ca. 3 jaar oud.

Dikke Berta is een middelgrote hond (American Bully): zij is ca. 48 cm hoog en weegt ca. 30 kg.

Dikke Berta verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 19664


Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)


De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt  €360,00 (€ 220,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.


ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org


Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mijas
(Spanje)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)