Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

dieren

ACE Dribbel...prachtige Labrador wenst een thuis

Prijs: € 300,-

34 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Mannetje
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom
  • Ras:
  • Labrador
  • Leeftijd:
  • 4 t/m 10 jaar

ACE: Dribbel

Update Dribbel, 14-06-2018 :

Dribbel is een zeer sociale en lieve heer. Meerijden met de wagen is geen enkel probleem en een wandeling maakt hem heel happy. Hij is ook dol op water.
Dribbel is een heerlijke hond met zalig karakter, pootjes en likjes in overvloed...

Originele tekst : 

Deze gezellige dikkerd, Dribbel, kwam samen met Fester bij ons binnen. Hij is goed met andere honden, maar is soms een beetje druk en opdringerig en dat vinden ze natuurlijk niet allemaal even prettig. Dribbel heeft een zeer goed karakter, is een toffe hond die makkelijk in een gezin met kindjes kan geplaatst worden.
Hij eet heel graag en kan dus wel wat lichaamsbeweging gebruiken. Dribbel is een blije hond maar als er iets in zijn kop zit zit het nergens anders. Lief aanhankelijk en een beetje eigenwijs maar dat maakt hem meteen zo grappig. Wie zorgt ervoor dat deze kanjer de poort van het asiel achter hem ziet dichtgaan voor altijd.

Lunette, Hanke en Dribbel op youtube

Dribbel is een mannetje van ca. 7 jaar oud. 

Dribbel is een grote hond(Labrador Retriever): hij is ca. 63 cm hoog en weegt ca. 45 kg. 

Dribbel verblijft momenteel in Spanje 

ACE referentie nummer: 14286 

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma`s opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. 

ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE. 

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood) 

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 300,00 (€ 185 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat: 

* de reis van de hond vanuit Spanje; * castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat); * de entingen : rabiës en cocktail alsook kennelhoest.

* ontworming. * tanden reiniging (Geen chirurgie). 

* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren 

* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org * Europees dierenpaspoort; 

* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort; 

* De adoptant draagt de kosten van én zorgt voor de reg istratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid. 

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. 

ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. 

Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? 

Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Zaandam
(Noord-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)