Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE: Hemmo een geweldig lieve senior kameraad, in opv in NL

Prijs: € 250,-

980 keer bekeken • Status: Actief

 • Geslacht:
 • Mannetje
 • Ras:
 • Overige honden
 • Leeftijd:
 • 11 jaar of ouder
 • Stamboom:
 • Zonder stamboom

Update 16-6-2021: Wie op zoek is naar een geweldig lieve senior kameraard, moet beslist even kijken bij onze Hemmo. Op dit moment verblijft hij bij een opvanggezin in Amsterdam-Noord en hij past zich heel goed aan. Enorm aanhankelijk, knuffelig en ook slim, want hij pikt snel nieuwe dingen op. Hemmo wandelt perfect aan de lijn, maar ook als hij losloopt blijft hij goed in de buurt en komt graag een snoepje halen. Hij heeft wat last van arthrose, dus beter geen lange wandelingen voor Hemmo, maar hij is wel een actieve hond die graag even een rondje rent op het losloopveld of lekker banjert door het water. Je merkt wel dat hij toch een dagje ouder is, Hemmo kan soms wat mopperig reageren als hij zijn plekje en de aandacht moet delen met de andere aanwezige hond, maar met goede begeleiding valt hij prima te corrigeren. Ook kan hij laten merken dat hij dingen niet prettig vindt, zoals toen onlangs zijn oren gedruppeld moesten worden. Maar direct daarna staat hij weer kwispelend om een knuffel te vragen. Echt een goede, brave hond, maar we denken wel dat Hemmo baat heeft bij ervaren adoptanten, die hem consequent en duidelijk kunnen begeleiden. Hoewel kinderen hem niet interesseren plaatsen we hem niet bij jonge kinderen. Met katten is Hemmo oké.

Hemmo werd net als zijn vriendje Tysson gered van het dodenstation. Een 'jong' oudje dat niet wist dat er nog een reddingsactie om hem zou komen, dat beseft hij niet. Hij is een verlegen sober loyaal hondje. Wil zo graag maar twijfelt, veel geluk heeft hij niet gekend, dat kan je aan alles merken, niet gewoon geliefd of geteld te zijn. Bij ons komt hij nu wat bij en komt stilaan tot zichzelf, een sociale goede lieverd met een goed en zacht karakter. Een bang maar goed hondje.

Hemmo is een mannetje van ca.11 jaar oud.

Hemmo is een grote hond (Cross) hij is ca.62 cm hoog en hij weegt 24 kg.

Hemmo verblijft momenteel in Nederland

ACE referentienummer: 18843

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage bedraagt € 360,00 (€ 250,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
de reis van de hond vanuit Spanje;
· castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
· de entingen : rabiës en cocktail alsook kennelhoest.
· tanden reiniging (Geen chirurgie).
· pups zijn gent volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
· bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm
· Europees dierenpaspoort;
· Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
· De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mijas Costa
(Spanje)
 • 1 / 5
 • 2 / 5
 • 3 / 5
 • 4 / 5
 • 5 / 5

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)