Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE: Ido, wie geeft deze grote loebas een nieuwe thuis? in opv in NL

Prijs: € 360,-

137 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Mannetje
  • Ras:
  • Overige honden
  • Leeftijd:
  • 4 t/m 10 jaar
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom

ACE: Ido
Update Ido 13-08-2021

Onze IDO is een super lieve hond, maar een beetje onhandig, waardoor hij z’n eigen grootte en gewicht vergeet.Hij kan goed overweg met andere honden, groot en klein.Een lieve loebas die een baasje nodig heeft die hem terug een beetje opvoedt.Hij heeft lang in een ren buiten gezeten, wat niet de bedoeling was, en kreeg op deze manier teveel prikkels te verwerken door de hond van de buren die constant blaft.Ido loopt mooi mee aan de lijn, alleen bij het passeren van een fietser of paard durft hij wel te trekken en hij is ook wat bezitterig wat zijn speeltjes en beentjes betreft, een werkpuntje dus.Wie geeft onze lieve Ido, onze grote loebas beer terug een thuis met het nodige geduld en liefde, waardoor hij terug de hond kan worden die hij was.

Ibaar, Ian, Ido en Ilias zijn de 4 pups van mama Isolde, een knappe, grote Mastin dame die haar pups ter wereld moest brengen in het dodenstation... Via via bereikte het onze oren dat deze statige dame in het dodenstation zat, met haar pups, en dat er niet naar haar werd omgekeken. We namen haar en de 9 pups op, maar voor 5 van hen kwam alle hulp te laat... De 4 overige zijn ondertussen stevige, sterke beren geworden, knappe kerels die nog héél wat gaan groeien! Het zijn speelse, vriendelijke jongens, hun dagen zijn gevuld met rennen en ravotten, achter hun broers aanlopen en mama lastig vallen... Wie wil hen een goede start geven, zodat hun leven eindelijk kan beginnen?

Isolde & Pups op youtube
Ido op youtube

Ido is een mannetje van ca. 4 jaar oud.

Ido is een grote hond (Cross Mastin): hij is ca. 75 cm hoog en weegt ca. 55 kg.

Ido verblijft momenteel in Nederland

ACE referentie nummer: 13583

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage bedraagt € 360,00 (€ 220,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
de reis van de hond vanuit Spanje;
· castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
· de entingen : rabiës en cocktail alsook kennelhoest.
· tanden reiniging (Geen chirurgie).
· pups zijn gent volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
· bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm
· Europees dierenpaspoort;
· Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
· De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mijas Costa
(Spanje)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)