Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

ACE Italo..reeds in NEDRLAND

Prijs: € 300,-

10 keer bekeken • Status: Actief

  • Ras:
  • Overige honden
  • Geslacht:
  • Mannetje
  • Leeftijd:
  • 4 t/m 10 jaar
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom

Update Italo, 11-11-2017 : Kleine Italo, met zijn charmante tandjes, is reeds in opvang in Nederland. Wij zoeken voor deze pechvogel toch wel dat speciale baasje dat alle begrip heeft voor zijn situatie. Hij blijkt behoorlijk slechthorend te zijn en kan vaak wat angstig reageren. Ook heeft hij last van artrose, waarvoor hij medicatie krijgt. Hij zal eerst geleerd moeten worden zich veilig te voelen, om vandaaruit steeds een stapje verder te gaan. Italo slaapt zowel in een bench als in een mandje en slaapt s nachts goed door. Wie heeft dat échte goude mandje voor onze Italo? 

Originele tekst : Italo is een klein ventje dat werd afgegeven in een dodingstation, zijn eigen baasje kwam hem persoonlijk binnenbrengen met de boodschap dat ze hem beu was... De kleine hond kon niet meer stappen, de reden daarvan was dat zijn nageltjes zo waren ingegroeid dat ie niet meer kon gaan, daarbovenop zijn zijn voorpootjes helemaal scheef gegroeid... Hij heeft totaal geen spiermassa van op het kleine balkon te zitten... Ze vertelde fier dat hij braaf zijn hele leven op het kleine balkonnetje zat en nooit durfde huilen of blaffen want dan gaf ze hem ervan langs. Zijn achterpootjes zijn ook niet zoals ze moeten zijn, wat er juist mee is moeten we onderzoeken, het is eigenlijk een echt wrak, het hele hondje... Door de pijn die hij heeft en heeft gehad, is hij een hondje dat niet weet wat liefde is, hij is gewoon om te worden genegeerd, om te worden geschopt... Langzaam leren we hem het tegenovergestelde kennen, als hij een hand ziet komen duikt hij in elkaar en kijkt je aan met bange ogen, trekt een beetje zijn lipje op uit zekerheid dat het weer geen klap worden zal... Deze lieverd heeft nog een lange weg te gaan, hij is niet meer jong en leefde in een hel Laat ons hier iets aan doen... Wie durft dit projectje aan ? Italo heeft nog een leven voor zich, maar dan met een andere wending... 

Italo is een mannetje van ca. 9 jaar en maanden oud. Italo is een kleine hond (Cross) hij is ca.38 cm groot en hij weegt 7 kg. Italo verblijft momenteel in Nederland. ACE referentienummer: 13587 

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma`s opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. 

ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood) 

De adoptiebijdrage bedraagt € 300,00 (€ 185,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat: de reis van de hond vanuit Spanje;

· castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat); · de entingen : rabiës en cocktail alsook kennelhoest. · tanden reiniging (Geen chirurgie).

· pups zijn gent volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren · bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm

· Europees dierenpaspoort; · Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort; · De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. 

ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. 

Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? 

Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Zaandam
(Noord-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)