Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

dieren

ACE: Kian is een sociale, vriendelijke jongen, in opv in BE

Prijs: € 310,-

209 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Mannetje
  • Ras:
  • Overige honden
  • Leeftijd:
  • 1 t/m 3 jaar
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom

Update 21 oktober 2020: Meet Kian, een echte galgo, maar dan wel eentje op mini pootjes. Hij werd als kleine pup geadopteerd, waar hij de naam Swa kreeg, maar moet door omstandigheden helaas op zoek naar een nieuwe thuis. Kian is zindelijk en kent de basisbevelen. Hij houdt enorm van zijn baasjes, zo veel dat hij hen maar moeilijk kan missen. Alleen thuisblijven vindt hij heel spannend en dan gaat hij blaffen. Om die reden lijkt een appartement ons dan ook niet de juiste omgeving voor deze jongen. Kian is vrij rustig in huis, al zien we zijn speelse kant steeds meer naar boven komen. Hij gaat graag wandelen en wandelt heel netjes aan de leiband ... tenzij hij andere honden tegenkomt, want die worden vakkundig verjaagd. Toen hij net in opvang kwam, vond hij de andere honden ook best eng, maar we zijn nu een weekje verder en hij heeft zich prima aangepast en speelt zelfs graag met zijn vriendjes. We verwachten dan ook geen problemen indien er in zijn nieuwe gezin nog soortgenootjes rondlopen, op voorwaarde dat die niet onder de indruk zijn van wat machogedrag. Kandidaten die deze bijzondere kruising graag eens ontmoeten, zijn welkom regio Antwerpen.

https://youtu.be/9q7u6EfDYjc

https://youtu.be/XGIIhFac4Ho

 

ACE: Kian
Kian is een zoontje van Kalinka. Hij is een van de 8 pups, die nu stilaan klaar zijn om naar hun forever home te vertrekken... Kian is een sociale, vriendelijke jongen die het met iedereen heel goed kan vinden! Hij is nieuwsgierig, speels, een kleine deugniet maar door iedereen graag gezien!


Kian is een mannetje van ca. 2 jaar en  6 maanden oud.

Kian is een middelgrote hond (Cross Galgo): hij is ca. 45 cm hoog en weegt ca. 16 kg.

Kian verblijft momenteel in Belgie

ACE referentie nummer: 14942


Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site v oor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage bedraagt € 310,00 (€ 195,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
de reis van de hond vanuit Spanje;
· castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
· de entingen : rabiës en cocktail alsook kennelhoest.
· tanden reiniging (Geen chirurgie).
· pups zijn gent volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
· bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm
· Europees dierenpaspoort;
· Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
· De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

 

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
1 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mijas Costa
(Spanje)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)