Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE: Lanitas heeft een baasje nodig die hem goed begeleid

Prijs: € 360,-

144 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Mannetje
  • Ras:
  • Overige honden
  • Leeftijd:
  • 4 t/m 10 jaar
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom

ACE: Lanitas
Lanitas leefde samen met zijn vriendjes bij een gezin, met alles op en aan. Alles was er, maar de harmonie in het gezin werd verpest door alcohol… Op een dag ging hun bazinnetje weg en liet iedereen achter, ook de onschuldige viervoeters…

Sindsdien ging het van kwaad naar erger, elke dag waren de drie lieverds trouw aan de man die hen nog bijhield maar zijn troost elke dag in zijn alcohol vond… De arme beestjes geraakten meer en meer verwaarloosd en leefden meer op straat dan in hun warme mandjes…

Toen de situatie echt uit de hand begon te lopen en onomkeerbaar werd, werd er ingegrepen door een aantal mensen die het allemaal met lede ogen moesten aanzien. Zo kwamen ze uiteindelijk bij ons terecht.

Lanitas is een verlegen jongen, en is - zeker tegenover vreemden - eerder terughoudend. In het begin was hij een hoopje ellende, zijn vacht volledig vervilt, er was geen doorkomen aan. Na een grondige was- en knipbeurt kwam er van onder die pluizenbol een knap en vriendelijk hondje tevoorschijn. Maar laat zijn timide aard en verlegen uiterlijk je niet misleiden, want Lanitas weet wat hij wil. Hij heeft een baasje nodig, iemand die hem begeleidt en hem alle dingen leert kennen die het leven te bieden heeft. Met andere honden kan hij het goed vinden, maar hij is wel een leiderstype.

Elke ochtend worden we vrolijk begroet door deze lieve jongen, maar we hopen dat hij gauw naar zijn gouden mandje mag vertrekken... Hij verdient het zo!

Lanitas is een mannetje van ca. 5 jaar oud.

Lanitas is een middelgrote hond (Cross): hij is ca. 47 cm hoog en weegt ca. 14 kg.

Lanitas verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 19476

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage bedraagt € 360,00 (€ 220,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
de reis van de hond vanuit Spanje;
· castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
· de entingen : rabiës en cocktail alsook kennelhoest.
· tanden reiniging (Geen chirurgie).
· pups zijn gent volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
· bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm
· Europees dierenpaspoort;
· Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
· De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mijas Costa
(Spanje)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)