Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE Leander..jong en prachtig

Prijs: € 360,-

37 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Mannetje
  • Ras:
  • Herder
  • Leeftijd:
  • 1 t/m 3 jaar
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom

Leander is een knappe, jonge Mechelaar die bruist van leven! Hij paste niet meer in het leven van zijn vroegere baasjes, en werd daarom aan ons afgestaan. Hij is een energieke jonge hond, een buitenkansje voor liefhebbers van het ras, maar hij heeft een ervaren hondenbaasje nodig, die hem goed en correct kan opvoeden. Hij is enorm vriendelijk voor mensen, maar moet wel de juiste begeleiding krijgen om zo sociaal en vriendelijk te blijven. Andere honden vormen doorgaans geen probleem, maar hij past het beste bij een andere energieke hond met wie hij kan ravotten en z'n energie kwijt kan.


Leander op youtube
Leander is een mannetje van ca. 2 jaar 1 maand oud.

Leander is een grote hond (Belgian Shepherd): hij is ca. 58 cm hoog en weegt ca. 25 kg.

Leander verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 19059


Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)


De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 360,00 (€ 220,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.


ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Zaandam
(Noord-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)