Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE: Lola wie geeft haar nog voor even een mooie en gelukkige thuishaven? GERESERVEERD

Prijs: € 220,-

426 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Vrouwtje
  • Ras:
  • Herder
  • Leeftijd:
  • 11 jaar of ouder
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom

ACE: Lola
Juli 2021, uit het Dagboek van Fabienne : Ons oude omaatje,... Lola,...

Een abuelita veroordeeld tot de dood,… Ze leefde sinds ze een kleine mooie Herder was, bij Juan en zijn moeder,… Moeder en Juan waren sinds zijn geboorte onafscheidelijk en toen zijn mama 4 jaar geleden stierf, viel haar Juan in een diepe depressie en kwam niet meer buiten,… Sinds kleine jongen was Lola zijn rechterhand en ook zij waren onafscheidelijk,... Lola bleef aan de zijde van haar baasje, no matter what,…

Toen Juan zo ziek werd dat hij moest worden opgenomen in een ziekenhuis, dacht niemand aan Lola, zijn enige liefde en toeverlaat van 12 jaar oud,… Zij bleef opgesloten op een terras van 2 meter op 2 meter, en af en toe kwam een broer van Juan wat eten smijten, en zelfs dat was hen teveel, zodanig zelfs dat ze het dodenstation belden om Lola op te halen en af te maken.

Toen Juan dit hoorde verzette hij zich met zijn laatste krachten, en dankzij hem konden wij zo Lola redden van de dood,… Door de trieste omstandigheden was Lola er ook erg aan toe, haar oogjes waren ontstoken, ze had conjunctivitis,… Haar vacht was in een afschuwelijke conditie, ze had hevige artritis door het weinige bewegen en haar overgewicht,…

Nu verblijft ze bij ons en begint ze aan haar tweede jeugd,… Ze krijgt de nodige medicatie en is nu op dieet,… Lola zelf krijgt stilaan weer zin in haar nog korte leventje, speelt zelfs terug met de bal,…

Wie geeft haar nog even een mooie en gelukkige thuishaven?

Lola is een vrouwtje van ca. 11 jaar oud.

Lola is een grote hond (German Shepherd): zij is ca. 64 cm hoog en weegt ca. 42 kg.

Lola verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 19484

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage bedraagt € 360,00 (€ 220,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
de reis van de hond vanuit Spanje;
· castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
· de entingen : rabiës en cocktail alsook kennelhoest.
· tanden reiniging (Geen chirurgie).
· pups zijn gent volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
· bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm
· Europees dierenpaspoort;
· Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
· De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mijas Costa
(Spanje)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)