Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE: Levi is enorm sociaal en lief

Prijs: € 395,-

395 keer bekeken • Status: Actief

  • Leeftijd:
  • 1 t/m 3 jaar

September 2023, Dagboek van Fabienne:

Levi, een Podenco met een hoog knuffelgehalte.

Levi, een prachtig Podencootje, liep over de autostrade, van links naar rechts. Een Spaanse familie zag het gebeuren en kon wonder boven wonder de hond redden en in veiligheid brengen. Helemaal van streek liep deze zwaar verwaarloosde en extreem magere jongen zijn lot tegemoet. Levi is een moedige hond met een lief en zachtaardig karakter, die de hele karakterbeschrijving van de Podenco behelst.

Hij is enorm sociaal en lief, zacht met zijn lotgenootjes, in het begin wat timide, maar altijd in voor een geweldige knuffel waar hij sinds hij bij ons is zo van kan genieten. Podenco's hebben baasjes nodig met gevoel voor humor, die geduldig met hen omgaan in het begin, en willen investeren in hun opvoeding, hen tonen wat mag en niet mag. Eens je deze kaap gepasseerd bent is het alleen maar genieten, want het zijn zalige, lieve en gevoelige honden die alles intens met je mee beleven. Grote wandelingen en tochten samen maken maakt hen zo gelukkig, gevolgd door bank hangen, rusten en gezellig niets doen.

Wie geeft deze weggooi lieverd die ene kans tot geluk voor de rest van zijn leven? Hij is het zo waard!

Levi is een mannetje van ca. 1 jaar en 3 maanden oud.

Levi is een middelgrote hond (Podenco): hij is ca. 42 cm hoog en weegt ca. 9 kg.

Levi verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 21952

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage bedraagt € 395,00 (€ 325,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
de reis van de hond vanuit Spanje;
· castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
· de entingen : rabiës en cocktail alsook kennelhoest.
· tanden reiniging (Geen chirurgie).
· pups zijn gent volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
· bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm
· Europees dierenpaspoort;
· Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
· De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Website tipDierenbenodigdheden aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mijas Costa
(Spanje)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)