Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE: Nala, Mastin Espagnol, nog wat verlegen, maar super sociaal met soortgenoten

Prijs: € 360,-

208 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Vrouwtje
  • Ras:
  • Overige rashonden
  • Leeftijd:
  • 1 t/m 3 jaar
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom

ACE: Nala

Juli 2021, uit het Dagboek van Fabienne: Nala, de verlegen Mastin,...


Nala is een van de vele Mastins die we redden, een jonge dame die gered werd van de dood,… Wat haar verleden is weten we niet, maar een goede start heeft ze zeker niet gehad. Ze is erg verlegen maar je ziet haar stilaan beteren, en ze is super sociaal met andere hondjes.

Nala werd gered uit een dodenstation, daar waar er zovelen terecht komen nadat de mensen massaal adopteerden tijdens de COVID-pandemie,… De stations zitten vol,… Maar Nala had geluk en zoekt nu baasjes die van Mastins houden, die haar de tijd en de liefde geven die ze nodig heeft om weer volledig vertrouwen te krijgen.

Ze is geen kant-en-klare hond, maar een projectje die een grote plaats zal innemen in ieders hart, zowel letterlijk als figuurlijk, want ze wordt best een grote, stevige, sterke dame!

Nala is een vrouwtje van ca. 12 maanden oud.(Mastin Español): zij is ca. 65 cm hoog en weegt ca. 32 kg.

Nala verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 19165


Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)


De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 360,00 (€ 220,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.


ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

La Cala De Mijas
(Spanje)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)