Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

GERESERVEERD ACE: Nano, Duitse Herder mix, vriendelijk en aanhankelijk, ook goed met soortgenoten

Prijs: € 360,-

335 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Mannetje
  • Ras:
  • Herder
  • Leeftijd:
  • 4 t/m 10 jaar
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom

ACE: Nano
Deze toffe Herder mix werd gered uit het dodingstation. Hij is een lieve kerel, een hart van goud, die enorm vriendelijk en aanhankelijk is met mensen. Ook andere honden zijn voor hem geen enkel probleem, al houdt hij niet van teveel drukte om hem geen. Een hond van zijn leeftijd, een wat rustiger type, zou voor hem ideaal zijn! Hij houdt van wandelen, met een bal spelen, en knuffelen!

Nano is een leuke hond, maar zijn nieuwe baasjes moeten er wel attent op zijn dat hij niet kan ontsnappen. Hij heeft zijn leven lang voor zichzelf moeten zorgen, en dat merk je... Desalniettemin zijn we ervan overtuigd dat hij iemand heel gelukkig zal maken! Hij heeft een stabiel en rustig karakter, we zoeken voor hem een leuke familie, waar hij alleen, of met een andere hond, gelukkig oud kan worden, en waar hij kan genieten van dagelijkse, lange wandelingen!
Nano is een mannetje van ca. 4 jaar oud.

Nano is een grote hond (Cross German Shepherd): hij is ca. 57 cm hoog en weegt ca. 21 kg.

Nano verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 19133


Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spa nje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)


De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 360,00 (€ 220,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.


ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

La Cala De Mijas
(Spanje)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)