Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

GERESERVEERD ACE: Nini, Labrador, vriendelijke, grappige, aanhankelijke mensenhond

Prijs: € 310,-

359 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Vrouwtje
  • Ras:
  • Labrador
  • Leeftijd:
  • 4 t/m 10 jaar
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom

ACE: Nini
Nini is een vriendelijke grappige aanhankelijke mensenhond!
Ze is dol op gezelschap en spelen. Ze is in principe goed met andere honden maar is duidelijk hond alleen geweest en misschien daarom beter een baasje waar ze alleen kan zijn. Ze is erg ongelukkig in het asiel, wordt erg nerveus in haar hok, maar eens buiten is ze de grootste knuffelbeer. Haar verzorgers zijn dol op Nini omdat ze zo een attente lieve dame is. Nini werd gered uit een dodenstation waar ze door haar baasje werd achter gelaten.
Nini is een vrouwtje van ca. 5 jaar oud.

Nini is een grote hond (Labrador Retriever): zij is ca. 54 cm hoog en weegt ca. 25 kg.

Nini verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 18068


Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 310,00 (€ 195,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
1 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

La Cala De Mijas
(Spanje)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)