Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE: Nixon, pup van ca 11 maanden oud, in opvang in België

Prijs: € 395,-

207 keer bekeken • Status: Actief

 • Geslacht:
 • Mannetje
 • Ras:
 • Overige honden
 • Leeftijd:
 • minder dan 1 jaar
 • Stamboom:
 • Zonder stamboom

ACE: Nixon

Update 21-02-2024
Nixon is een echte puberpup in hart en nieren: ondernemend, speels, vrolijk, soms onbeholpen, en dan andere keren bang, terughoudend, afwachtend. Hij hecht zich echt aan zijn baasje, die hij steeds volgt. Samen durft hij dingen aan, en leert snel. Hij is heel speels met andere honden, is vrolijk bij ezels, pony's en geiten. Hij kent de hondentaal. Nixon is heel lief en heeft nood aan warme "samen-op-de-bank-momenten".

Werkpuntjes zijn nog het alleen blijven en vreemde mensen, maar hij leert gaandeweg dat ook dit geen onoverkomelijke drama's zijn. Met wie mag hij zijn leven verder uitbouwen, op wie mag hij steunen?

Update 26-01-2024

Onze lieve Nixon moet helaas op zijn nog jonge leeftijd op zoek naar een warme mand.
Nixon is een heel lieve en vriendelijke hond maar heeft nood aan gezelschap. Momenteel heeft hij last van verlatingsangst waardoor hij gaat vernielen als de baasjes niet thuis zijn.
Nixon zou graag thuiskomen bij mensen die samen met hem aan dit probleem willen/kunnen werken.
Nixon is een super trouwe schat van een hond. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.

Originele tekst:
Een vrijwilliger merkte hen op, een mama met vier pupjes die op de dool waren op straat, zoekend naar iets om te eten en een plekje om veilig te kunnen slapen. Die vrijwilliger heeft mama Kennedy en haar kleintjes gered en naar ons toe gebracht. Nixon is er ééntje van, een zeer mooi kereltje die naar ons verwachting tot een medium sized hondje zal uitgroeien. Het is een pupje, zoals een pup hoort te zijn; speels, ravotten om dan weer te dutten, eten, terug spelen en nog veel slapen. Hij heeft een open karaktertje en is heel sociaal en leuk met iedereen. Nixon is nog makkelijk verder op te voeden volgens de normen van zijn nieuw baasje, die beslist zijn beste vriend zal worden. Wie heeft zin in wat vertier in huis en wilt dit kanjertje een heel mooi leven aanbieden ? Nixon is er alvast helemaal klaar voor.

YouTube filmpje(s):
1) https://youtube.com/shorts/TJZkDYin9YU

 

Nixon is een mannetje van ca. 11 maanden oud.

Nixon is een grote hond (Cross): hij is ca. 55 cm hoog en weegt ca. 25 kg.

Nixon verblijft momenteel in België

ACE referentie nummer: 21883


Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)


De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 395,00 (€ 325,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.


ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Website tipDierenbenodigdheden aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

La Cala De Mijas
(Spanje)
 • 1 / 5
 • 2 / 5
 • 3 / 5
 • 4 / 5
 • 5 / 5

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)