Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE Phoebe, een prachtige grote Mastin dame....

Prijs: € 360,-

155 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Vrouwtje
  • Ras:
  • Overige honden
  • Leeftijd:
  • 1 t/m 3 jaar
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom

ACE: Phoebe
Deze prachtige, statige Mastin dame is een ware streling voor het oog... Ze is trouw als geeneen, haar baasje is haar hele wereld, haar voorbeeld, haar alles... Voor hem/haar gaat ze door een vuur... We redden haar uit het dodenstation, waar ze om welke reden dan ook beland was.

Phoebe vergt een ervaren baasje, zeker in een huishouden met meerdere honden, want ze deelt niet graag de aandacht. Ze kan wat dominant uit de hoek komen, zeker als er eten of speeltjes in de buurt zijn. Maar bij een baasje die dit de juiste richting uit kan sturen, een ervaren hondenbaasje, komt dit zeker goed!

Wie op zoek is naar een trouwe vriend voor het leven, die perfect als hond alleen zou kunnen aarden, denk ook even aan onze Phoebe... Ze is meer dan de moeite waard!
Phoebe is een vrouwtje van ca. 1 jaar 8 maanden oud.

Phoebe is een grote hond (Cross Mastin Español): zij is ca. 65 cm hoog en weegt ca. 31 kg.

Phoebe verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 19108


Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)


De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 360,00 (€ 220,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.


ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Wormer
(Noord-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)