Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE: Saory zoekt een baasje met ervaring!

Prijs: € 350,-

168 keer bekeken • Status: Actief

Januari 2023, Dagboek van Fabienne:

Twee American Bully zusjes erbij in onze familie.

We wilden deze twee dametjes een kans geven, hopend dat ze gezien en opgemerkt worden, en een baasje mogen vinden.

Ze komen van een baasje die hen goed heeft opgevoed maar op een ogenblik zoveel honden had dat hij niet langer naar behoren voor hen kon zorgen. En zo kwamen Seika en Saory bij ons terecht. We doen wat we kunnen, maar ze hunkeren zo naar een baasje. Ze kunnen samen geplaatst worden, maar ook apart, liefst bij mensen met ervaring met het ras.

Ze zijn sociaal, aangezien ze voordien samen woonden met meerdere honden, en in de refugio zitten ze samen in een hok. Ze zijn enorm lief en speels, heel aanhankelijk, twee goede honden die een consequente baas nodig hebben.

Wij hopen dat we hen gelukkig kunnen zien in een warme thuis. Als we er samen de schouders onder zetten en het een kans geven moet het zeker lukken!

 

Saory is een vrouwtje van ca.5 jaar oud.

 

Saory is een middelgrote hond (American Bully) zij is ca.43 cm hoog en zij weegt 14 kg.

 

ACE referentienummer: 21036

 

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage bedraagt € 395,00 (€ 325,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
de reis van de hond vanuit Spanje;
· castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
· de entingen : rabiës en cocktail alsook kennelhoest.
· tanden reiniging (Geen chirurgie).
· pups zijn gent volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
· bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm
· Europees dierenpaspoort;
· Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
· De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

 

Website tipDierenbenodigdheden aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mijas Costa
(Spanje)
  • 1 / 5
  • 2 / 5
  • 3 / 5
  • 4 / 5
  • 5 / 5

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)