Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

ACE Sue,,reeds in NEDERLAND

Prijs: € 300,-

70 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Vrouwtje
  • Ras:
  • Overige honden
  • Leeftijd:
  • 4 t/m 10 jaar
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom

ACE: Sue Update Sue, 09-04-2018: 

Sue hoort alweer bij de iets oudere hondjes die hier ter adoptie staan, maar zij zelf vindt niet dat ze al in deze groep thuishoort. Het is een actief hondje, gaat graag mee wandelen en zij speelt ook graag met een balletje, zowel binnen als buiten. Sue kan prima als hond alleen geplaatst worden, want het liefste is zij 100% in beeld bij haar baasjes. Buiten vindt zij het geweldig om andere honden en ook mensen tegen te komen. Haar enthousiasme uit zich dan vaak in blafgedrag. Dit is lastig uit te bannen bij Sue, het is nu eenmaal een dametje met karakter en iedereen moet weten dat zij er is! 

In het opvanggezin moet zij de aandacht delen met enkele andere honden, dat is geen enkel probleem. Sue ligt graag bij haar baasje op de bank, of in een mandje, maar ook in de bench kan zij goed tot rust komen. ’s Nachts heeft ‘prinsesje’ Sue zich de positie verworven dat zij bij haar (tijdelijke) baasjes op bed mag liggen. Sue is zindelijk, maar het is wel nodig om haar op tijd een extra plasrondje te geven, een huis met een tuin waar zij zo nodig even terecht kan lijkt het beste voor haar. Met katten heeft zij een wisselende verstandhouding. Rennen ze weg, dan vindt Sue het leuk om erachteraan te gaan, blijven ze staan en zijn ze zo nodig bereid een tik uit te delen, dan heeft ze er wel respect voor. Sue is een heel leuk hondenvriendinnetje, lekker eigenwijs, altijd klaar om mee op pad te gaan, te gaan spelen, of lekker samen op de bank te kruipen. 

Soms wil Sue even de strijd aangaan met haar baasje en kan dan wat vinnig reageren. Het beste is dan om rustig te blijven en Sue duidelijk te maken dat het niet op prijs wordt gesteld. Haar even naar haar plaats sturen is dan vaak de beste remedie en meteen daarna is Sue weer het liefste meisje op de wereld.

Sue on youtube

Sue on youtube

Originele tekst : 

Sue...een oudje haar dagen waren geteld... Sue, een ouder dametje, werd door haar baasjes afgegeven om afgemaakt te worden... Het kleine zwarte hondje zat onverbiddelijk in de grote kille kooi, samen met nog enkelen andere ter dood veroordeelden... Duizenden ondergaan ongezien en zonder scrupules dit lot. Sommigen hebben geluk, anderen gaan zonder stem, zonder recht heen...om dan nog niet te spreken over de manier waarop... Alles gebeurt netjes achter de gesloten deuren van dood en potjes blijven dicht... Sue had geluk, we konden haar redden. Ze is het meest lieve beestje dat je in huis kan halen; vriendelijk, meegaand, gehoorzaam, sociaal en altijd blij met een knuffel over dat zwarte kopje...

Ze is nu bij ons, ook in een kooi, maar met recht op een toekomst, op nog een mooie tijd die haar leven vullen zal... De dankbaarheid, de vriendschap, de dagelijkse glimlach op je gezicht die zij brengt bij ons allen, is alleen maar een reden meer om deze schat nog een kans te geven, een kans die ze meer dan wie ook verdient... 

Sue op youtube

Sue is een vrouwtje van ca. 9 jaar oud. Sue is een kleine hond (Cross): zij is ca. 38 cm hoog en weegt ca. 9 kg. Sue verblijft momenteel in Nederland ACE referentie nummer: 13181

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma`S opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. 

ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood) 

De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt � 300,00 (� 185 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat: * de reis van de hond vanuit Spanje; * castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat); * de entingen : rabiës en cocktail. 

* ontworming. * tanden reiniging (Geen chirurgie). 

* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren

* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org * Europees dierenpaspoort; * Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;

* De adoptant draagt de kosten van �n zorgt voor de registratie van d e chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid. 

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.

ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? 

Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Zaandam
(Noord-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)