Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE:Suerte wil nu graag voor altijd thuis komen!

Prijs: € 360,-

618 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Mannetje
  • Ras:
  • Overige honden
  • Leeftijd:
  • 1 t/m 3 jaar
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom

ACE: Suerte
Mei 2021, uit het Dagboek van Fabienne:

Suerte heeft het gered !!

Hier hebben we Suerte,… Een triest verhaal, maar het heeft een mooie evolutie, en dat telt,… Hij werd zwaar mishandeld en verwaarloosd door zijn ex-baas, een schapenhoeder. Dit zijn werkelijk de meest sadistische en wrede individuen hier, er zijn geen woorden voor,… Suerte is al bij ons sinds december, maar omwille van de strijd tussen ons en de eigenaar kunnen we nu pas het verhaal vertellen,…

Het ging niet allemaal over één dag ijs, maar vandaag is hij onze hond, en onze zorg, en dat met alle liefde en overtuiging! De eigenaar zou nu vervolgd worden voor dierenmishandeling maar het dateert nu al van 5 maanden geleden en zijn gruweldaden, ook met andere viervoeters, zijn nog geen steek veranderd,… Maar de papieren-molen draait langzaam, zeer langzaam, door,…

Drie maanden lang moest Suerte elke dag naar de dierenkliniek voor behandeling van de gevolgen van zijn verwaarlozing,… En plots kwam het mirakel, en is hij vandaag een adopteerbare, sociale, lieve hond,… Hij verblijft nu in een liefdevol en zorgzaam opvanggezin, waar hij elke dag knuffels en verzorging krijgt en nu klaar is om ergens voor altijd thuis te komen!!


Suerte is een mannetje van ca. 3 jaar oud.

Suerte is een grote hond (Cross Mastin): hij is ca. 58 cm hoog en weegt ca. 32 kg.

Suerte verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 19123


Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

 

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage bedraagt € 360,00 (€ 220,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
de reis van de hond vanuit Spanje;
· castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
· de entingen : rabiës en cocktail alsook kennelhoest.
· tanden reiniging (Geen chirurgie).
· pups zijn gent volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
· bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm
· Europees dierenpaspoort;
· Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
· De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de registratie van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE | SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mijas Costa
(Spanje)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)