Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE: T-rex, GERESERVEERD

Prijs: € 360,-

108 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Mannetje
  • Ras:
  • Overige honden
  • Leeftijd:
  • 4 t/m 10 jaar
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom

ACE: T-Rex
Augustus 2021, uit het Dagboek van Fabienne: T-Rex, een hondje zonder geluk,...

Een hondje in huis halen, is net iets meer dan dat, daar is T-Rex een voorbeeld van,… Hij was het hondje dat grollend en briesend in een hoekje van een vreselijk dodenstation zat! Hoe ze daar met dieren omgaan is op zich al een traumatische ervaring, maar T-Rex was voordien het hondje van een vrouw alleen die nooit iemand anders over de vloer kreeg, noch ooit met hem ging wandelen. Hij kende enkel zijn huis en de vier muren eromheen.

T-Rex! Hij kreeg deze naam bij wijze van grap, want hij is allesbehalve groot en indrukwekkend. Maar wat deze arme stakkerd doorstaan heeft, is allesbehalve grappig. Met andere hondjes gaat het goed, maar hij is een pispaaltje, we moeten echt zien bij wie we hem zetten. Hij kan niet aangeraakt worden, want hij bijt, hij was doodsbenauwd voor mensen die hij niet kent, en nu nog steeds.

Stapje voor stapje proberen we hem een stuk van de wereld te laten zien, maar hij vindt het allemaal heel erg eng. Deze kleine 9-jarige lieverd heeft een geduldige persoon nodig die aan hem wil werken, zich voor hem wil inzetten opdat hij toch nog een beetje leven kan hebben. Wandelen heeft hij nog nooit gedaan. Het spreekt allemaal niet in zijn voordeel, maar ook hij verdient een kans!
T-Rex is een mannetje van ca. 9 jaar oud.

T-Rex is een kleine hond (Cross): hij is ca. 31 cm hoog en weegt ca. 8 kg.

T-Rex verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 19262


Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)


De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt €360,00 (220,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* Alle honden worden geregistreerd.


ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mijas
(Spanje)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)