Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE: Thelma, wil graag samen met Louise

Prijs: € 220,-

309 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Vrouwtje
  • Ras:
  • Overige honden
  • Leeftijd:
  • 11 jaar of ouder
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom

ACE: Thelma
Augustus 2021, uit het Dagboek van Fabienne: Thelma en Louise, een onafscheidelijk duo,...

Thelma en Louise zijn al heel hun leventje onafscheidelijk. Twee kleine hondjes, om welke reden ook gedumpt in een onverbiddelijk dodenstation,... Ze zaten er de angst in hun lijfjes en telden hun dagen af!

Thelma en Louise, ze horen samen te blijven. Thelma ziet niet goed meer, heeft geen dieptezicht, en gebruikt Louise daarom als houvast, ze is haar schaduw. Soms zit ze een beetje in haar eigen wereld, maar ze moet gewoon een beetje wennen aan haar nieuwe omgeving.

Liefst zouden we hen samen een oude dag garanderen. Ze zijn kleine, lieve, grappige en aanhankelijke persoonlijkheden die nog graag ergens willen thuiskomen en daar enorm dankbaar voor zullen zijn,... Het zijn geen jonge hondjes meer en het kan dus dat er extra dierenartskosten bij komen kijken, zoals bij elk ouder hondje met ouderdomskwaaltjes.

Wie wil hen nog enkele gelukkige jaren geven?
Thelma is een vrouwtje van ca. 12 jaar oud.

Thelma is een kleine hond (Cross): zij is ca. 25 cm hoog en weegt ca. 4 kg.

Thelma verblijft momenteel in Nederland

ACE referentie nummer: 19395


Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)


De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt €360,00 (€220,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* Alle honden worden geregistreerd.

ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.org

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mijas
(Spanje)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)