Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE: Tommy, guitige pup

Prijs: € 360,-

93 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Mannetje
  • Ras:
  • Overige honden
  • Leeftijd:
  • minder dan 1 jaar
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom

ACE: Tommy
September 2021, uit het Dagboek van Fabienne: Jong en weerloos, maar groot en sterk,...

Tommy werd gered uit het dodenstation nadat hij als pup geadopteerd werd door een echtpaar dat helaas niet konden zorgen voor de groot wordende hond,… Kleine Tommy zat er te wachten, de kans dat hij zou worden ingeslapen, was groot,... Een vrijwilliger vroeg ons hem te redden,... Het ging niet makkelijk, maar na onderhandelingen kregen we hem toch mee.

Eens bij ons zagen we een flink uit de kluiten gewassen pup die onstuimig en guitig uit de hoek kan komen, speels en lief is met iedereen, maar groot en sterk is,… Hij is prachtig om zien, lijkt erg op een Labrador en heeft er zeker de gekke streken van, maar hij is een grote jongen die een grote tuin nodig heeft en een flinke wandeling elke dag. Een baasje die hem manieren leert en richtlijnen geeft, is zeker ook van groot belang.

Wij knuffelen hier naar hartelust met deze grote pup die ondertussen geliefd is door ons allen! Wie geeft deze kanjer een goede thuis? Jong, zotjes, vriendelijk, nog veel te leren, maar zeker een wil om daar mee aan te werken!!
Tommy is een mannetje van ca. 9 maanden oud.

(Cross Mastin Espagnol)

 

 hij is ca. 55 cm hoog en weegt ca. 17 kg.

Tommy verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 19485


Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de hond. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen. ACE REDT OOK HONDENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)


De adoptiebijdrage voor een hond bedraagt € 360,00 (€ 220,00 voor honden ouder dan 10 jaar) en omvat:
* de reis van de hond vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de entingen : rabiës en cocktail.
* ontworming.
* tanden reiniging (Geen chirurgie).
* pups zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* bloedtest op Middellandse Zeeziektes: leishmania, ehrlichia en hartworm - meer info op www.ace-charity.org
* Europees dierenpaspoort;
* Alle honden zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
* De adoptant draagt de kosten van en zorgt voor de aanmelding van de chip: in Nederland bij NDG en in België (verplicht) bij Dogid.


ACE SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven. ACE SHIN levert geen perfecte honden af. Hou er daarom rekening mee dat de honden door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan. Al onze honden verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze hond of in een van onze andere honden? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de hond en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Meer info over de adoptieprocedure vindt u op www.ace-charity.orgReageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mijas
(Spanje)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)