Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Kijk niet over dit lieve zwarte hondje heen die al zo lang wacht!

Prijs: € 295,-

8.231 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Mannetje
  • Ras:
  • Jack Russell
  • Leeftijd:
  • 4 t/m 10 jaar
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom

Snoopy is een super leuk aanhankelijk speels mixje die er uit ziet als een zwart jack russeltje. Echter hij heeft een eisenpakket die hem moeilijk plaatsbaar maakt, waardoor hij al ruim een jaar in opvang op een eigen huisje wacht. 

We zoeken een rustig huishouden met niet teveel bezoek (vooral mannen vindt hij spannend)

en denken aan een huis met omheinde tuin aan rand dorp of stad waar men, zo zonder teveel prikkels op straat van voetgangers, de natuur in kan lopen want hij vindt wandelen geweldig en loopt graag een uur mee door bos en veld en dan zie je hem echt ontspannen en genieten.

 

Snoopy is aanhankelijk en ligt graag op schoot maar wil niet gestoord als hij ligt te slapen. Snoopy zat 2,5 jaar in het asiel in Spanje voor hij in mei 2020 naar Nederland kwam. Hij loopt goed mee aan de lijn en is zindelijk. Speels met speeltjes en kan zelfs zit en pootje geven. Een gezin met spelende kinderen is te prikkelrijk al is hij het favoriete hondje om (onder toezicht) mee te wandelen van de 10 jarige buurmeisjes en danst hij blij als hij ze ziet.

In een doorsnee woonwijk zijn de prikkels al gauw teveel en zie je hem nerveuzer worden als er mensen plots uit huizen komen of naar winkels lopen, terwijl hij straalt als we het bordje einde bebouwde kom passeren op de landweg. De straat hier heeft hier maar aan 1 kant huizen en gewoon verkeer is dan ook verder geen probleem en naar de meeste passanten kijkt hij niet op of om maar er is ook voldoende afstand.

Snoopy heeft een korte adoptie gehad waarbij hij binnen enkele dagen overspannen werd door de woon en wandelomgeving waardoor hij ging uithalen/bijten en voor herplaatsing terugkwam. In opvang heeft hij deze stress niet en zien we sinds hij 2 kilo is afgevallen een heerlijk vrolijk actief hondje. Niet geschikt waar men verwacht in de komende jaren te verhuizen naar een centralere woonplek want dan zal hij immers weer moeten worden herplaatst en we zoeken een huisje voor het leven. Hij slaapt braaf in de bench en kan even alleen zijn voor boodschappen maar is geen hond om regelmatig of lang alleen te laten. Hij heeft weinig met andere honden en zou denk ik gelukkigste zijn als hond alleen.

 

Snoopy is 28 cm en 5 jaar oud (geboren 24.11.15) en weegt 6,5 kilo. Bemiddeling stichting Esperanza Hoop voor Honden. Adoptiebijdrage euro 295. Snoopy is gecastreerd, gechipt, geënt, ontwormd en getest op Middellandse Zeeziektes. Snoopy komt uit Spanje en verblijft in opvang te Smilde Drenthe en is dagelijks op afspraak te bezoeken.

 

Bij interesse om Snoopy te adopteren dan graag een mail naar zijn opvangvrouwtje Maureen via opvanghonden@live.nl Graag wat motivatie en basis informatie zoals gezinssamenstelling, eventuele huisdieren (hij wordt niet bij katten geplaatst), hoe u woont, de wandelomgeving, wat u wandelt, hoe de tuin omheind is (omdat tuin extra mogelijkheid ontspanning biedt) en hoe vaak en hoe lang Snoopy bij u alleen zou moeten zijn.

 

Zonder basis informatie is een eerste inschatting en antwoordmail niet mogelijk. We streven ernaar om serieuze aanvragen binnen 24 uur te beantwoorden. Indien u geen antwoord heeft gehad dan mist de gevraagde informatie waarschijnlijk in uw mail. Bij reservatie worden de sites meteen bijgewerkt. 

 

Honden worden niet vastgehouden voor vakantie, ziekenhuisopname, werk, verbouwing, nog te zetten tuinomheining of wat voor reden dan ook dus graag enkel reageren als u ook daadwerkelijk een hond kunt hebben.

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
13 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Smilde
(Drenthe, Nederland)
Tel: maureenvanderkla

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)