Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Knuffelbeer Oskar zoekt prikkelarme omgeving

Prijs: € 295,-

1.079 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Mannetje
  • Ras:
  • Overige honden
  • Leeftijd:
  • 4 t/m 10 jaar
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom

Omdat Oskar moeite heeft met de prikkels die dagelijkse wandelingen met zich mee brengen zoeken we een huis met een grote tuin zodat deze actieve mix lekker kan rennen en spelen en zo zijn energie kwijt kan. Een andere speelse hond in het huishouden of eventueel een hond die er vaker in de week is zou ideaal zijn want Oskar is opgegroeid in een Spaans asiel en speelt graag met andere honden. Hij kan mee in de auto en landelijk wandelen vindt hij een stuk leuker maar hij is wel sterk aan de lijn en kan flink trekken. Oskar is lijnzindelijk maar in de wijk vindt hij het wandelen al snel eng, zeker bij onverwachte prikkels zoals bv containerbakken op de hoek op vuilnisophaaldag. Oskar is een middelmaat van 50cm ongeveer dus de omheining van de tuin zal wel minimaal 1.50 moeten zijn. Oskar is naar eigen mensen een knuffel maar moet aan vreemde mensen wennen. Soms gaat het snel, zeker als ze rustig zitten of een snoepje geven. Andere keer heeft het langer nodig en kan hij blaffen. Heeft hij vertrouwen dan laat hij zich ook door zowel mannen als vrouwen aaien. In het asiel in Spanje waren voor de corona soms schoolkinderen en dat ging goed maar hij heeft al heel lang geen kinderen gezien en spelende kinderen geeft teveel prikkels. Hij is daarom niet geschikt voor een kindergezin of waar het de zoete inval is. Speels met speeltjes en met honden. Kan rustig even in varikennel alleen zijn en springt zo in auto bench om mee te gaan naar elders.

 

Oskar komt uit Spanje en is geboren 02-01-2017 en meet 50cm/18 kilo. Bemiddeling stichting Esperanza Hoop voor Honden. Adoptiebijdrage euro 295. Oskar is gecastreerd, gechipt, geënt, ontwormd en getest op Middellandse Zeeziektes. Oskar verblijft in opvang Smilde Drenthe en is dagelijks op afspraak te bezoeken.

 

Bij interesse om Oskar te adopteren dan graag een mail naar Maureen via opvanghonden@live.nl Graag wat motivatie en basis informatie zoals gezinssamenstelling, eventuele huisdieren, hoe u woont, de wandelomgeving, wat u wandelt, hoe de tuin omheind is en hoe vaak en hoe lang Oskar bij u alleen zou moeten zijn.

 

Zonder basis informatie is een eerste inschatting en antwoordmail niet mogelijk. We streven ernaar om serieuze aanvragen binnen 24 uur te beantwoorden. Indien u geen antwoord heeft gehad dan mist de gevraagde informatie waarschijnlijk in uw mail. Bij reservatie worden de sites meteen bijgewerkt. 

 

Honden worden niet vastgehouden voor vakantie, ziekenhuisopname, werk, verbouwing, nog te zetten tuinomheining of wat voor reden dan ook dus graag enkel reageren als u ook daadwerkelijk een hond kunt hebben.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
13 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Smilde
(Drenthe, Nederland)
Tel: maureenvanderkla

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)