Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Lima oud lief podenco dametje in opvang in Nederland

Prijs: € 295,-

732 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Vrouwtje
  • Ras:
  • Overige rashonden
  • Leeftijd:
  • 4 t/m 10 jaar
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom

Lima is een oudje die we uit een Spaans asiel hebben laten komen in de opvang in Nederland omdat ze nog kwaliteit van leven heeft en we hopen dat we baasjes kunnen vinden met een groot warm hart die elke dag samen met Lima als een kadootje zien. Lima is sociaal in de roedel en open en aanhankelijk naar mensen, ook kinderen. Ze krijgt hypo allergeen voer en haar vacht herstelt goed. Een aandoenlijk omaatje die zo te zien heel wat pupjes heeft geproduceerd en opgebruikt vermoedelijk is afgedankt. Haar conditie is sterk verbeterd en deze actieve senior gaat graag mee wandelen en loopt probleemloos tot een uur mee. Rustig verkeer is geen probleem, maar als hond alleen wil ze aan de straat na een stukje lopen naar huis terug naar de roedel terwijl ze met een andere hond samen dat niet doet. update 16 juni : Het is wel verbeterd en wat opvalt is dat als ze als hond alleen mee in de auto mag en we ergens in bos of veld gaan wandelen ze enkel blij mee loopt en geen andere hond nodig heeft. Dus onder de juiste omstandigheden is hond alleen nu ook een optie.


Ze vraag niet veel en is voor alles zo dankbaar. Ze geniet van zachte kussens en warmte. Kwispelt bij een vriendelijk woord en wordt blij als het etenstijd is. Sleept graag met speelgoed en kan ook stiekem in de tuin graven. Ontlast zich keurig aan de lijn maar moet nog wat vaker uit om zindelijk te worden. Ze slaapt in benchje nabij andere honden en kan dan ook prima even alleen thuis zijn.

Lima is een niet al te grote podenco 47cm/12kg. Adoptiebijdrage euro 295. Bemiddeling Esperanza Ze is gesteriliseerd, gechipt, geënt, ontwormd en getest op Middellandse Zeeziektes. Geschatte geboortedatum 28-01-2011. Bij adoptie krijgt u ruim medicatie en hypoallergeen voer mee.

Bij interesse om Lima te adopteren dan graag een mail naar Maureen via opvanghonden@live.nl Graag wat motivatie en basis informatie zoals gezinssamenstelling, de andere hond(en), eventuele andere huisdieren, hoe u woont, de wandelomgeving, wat u wandelt, hoe de tuin omheind is en hoe vaak en hoe lang Lima bij u alleen zou moeten zijn. 

Zonder basis informatie is een eerste inschatting en antwoordmail niet mogelijk. We streven ernaar om serieuze aanvragen binnen 24 uur te beantwoorden. Indien u geen antwoord heeft gehad dan mist de gevraagde informatie waarschijnlijk in uw mail. Bij reservatie worden de sites meteen bijgewerkt.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
13 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Smilde
(Drenthe, Nederland)
Tel: maureenvanderkla

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)