Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Nieuw onderkomen gezocht

Prijs: Niet van toepassing

8.997 keer bekeken • Status: Actief

Nieuw thuis gezocht:

Mijn vriendin is niet zo dol op mijn hond Klaasje. Dus moet ik helaas een nieuw onderkomen voor haar vinden, want ben voor het ultimatum gesteld: zij eruit of ik eruit.

Ze is rasecht en komt uit een rijk nest. Ik heb haar 4 jaar gehad. Ze houdt van spelletjes maar is niet volledig getraind. Ze heeft lang haar dus heeft wel veel onderhoud nodig, vooral wat betreft haar nagels – ze houdt ervan als die gedaan worden. Blijft de hele nacht keffen, maar slaapt, terwijl ik werk. Ze eet alleen het beste en duurste voedsel. Groet je nooit als je binnenkomt na een lange dag werken en geeft je geen onvoorwaardelijke liefde als je het moeilijk hebt. Bijt niet, maar kan heel gemeen zijn.

Dus is er iemand geïnteresseerd in mijn 30-jaar oude gemene, irritante, egoïstische en geldbeluste vriendin? Kom haar dan maar ophalen, want mijn hond en ik willen haar zo snel mogelijk herplaatst zien.

Mocht er interesse zijn, neem dan contact met mij op.
Meer foto's op aanvraag

HÉ, WAT IS DAT NOU? DOET IEMAND ZOMAAR ZIJN VRIENDIN WEG??? dit gebeurt echter ELKE DAG MET DUIZENDEN HONDEN EN KATTEN, KONIJNEN EN KNAAGDIEREN……AHH, WAT LEUK: EEN HUISDIER EN WANNEER HET EVEN TEGENZIT, DE KINDEREN ZIJN HET BEU OF HET IS TOCH TEVEEL WERK, WORDEN ZE GEDUMPT…..,

MAAR VOOR EEN FAMILIELID OF VRIEND (welke omstandigheden ook: geen geld , geen werk, of je nou gaat scheiden of tijdgebrek of een nieuwe drukke baan, een kleine woning) DUMP JE EEN MENS DAN OOK ??
WAAROM GEBEURT DIT WEL BIJ DIEREN??? DIE HEBBEN TOCH OOK GEVOEL EN ZIJN TOCH OOK DEEL VAN HET GEZIN?!

Even voor de duidelijkheid , dit is NEP!

IK WIL ALLEEN LATEN ZIEN DAT DIT ELKE DAG GEBEURT…. wat als we mensen zo te koop zouden aanbieden ?? DAN IS HET ONMENSELIJK??? Maar bij dieren kan het blijkbaar wel? Dan is het niet onmenselijk (of ondierlijk)?????

Elk kloppend hart verdient toch aandacht en liefde :)

Denk er niet te gemakkelijk over!!!!.... Bezint eer gij begint!

Deze advertentie is louter bedoeld om mensen wat meer bewust te maken en dat ze beseffen dat dieren geen gebruiksartikelen zijn die je na verloop van tijd zomaar weg doet.... ze hebben ook gevoel en pijnbeleving! En veel liefde,aandacht en blijvende zorg nodig! Neem alleen dieren als je er ook écht voor kunt zorgen (en laat die verantwoordelijkheid niet aan kinderen over!) – begin er anders niet aan.

N.B.: natuurlijk zijn er gevallen/uitzonderingssituaties waarbij het voor zowel het dier als het baasje beter is om een goed en liefdevol nieuw thuis te zoeken. Bied je dier dan NIET GRATIS aan op aanbodsites want dat kan heel foute kopers aantrekken met alle vreselijke gevolgen (voor het dier) vandien.

Plaats deze advertentie s.v.p. op Facebook e.d. waardoor de boodschap steeds verder verspreid wordt!
Dank je wel

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Amsterdam
(Noord-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)