Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

Voor de hondenliefhebber

Prijs: Niet van toepassing

5.025 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Extreme Dog Gear

Uw "one stop shop" voor Nederlands maatwerk!  • Eigen atelier en productie in Amerongen Nederland.

  • Kwaliteit, snelle levering binnen 1 a 2 dagen. Altijd voldoende voorraad in de winkel.

  • Alle producten zijn en worden getest door prof teams en tijdens wedstrijden en events in binnen- en buitenland.

  • Dagelijks ontvangen wij klanten uit heel Europa voor maatwerk.

  • Nylon Halsbanden, Tuigen, Weightpull harnassen, Gewichts halsbanden ect ect

  • Speciale hondensport supplementen zonder onzin. Puur en effectief.Halsbanden, tuigen en riemen houden uw hond niet alleen in veiligheid maar dragen ook de stijl van uw werkhond uit. Ze behoren ook tot de noodzakelijke uitrusting voor het trainen en oefenen met uw sporthond. En wij begrijpen dat!

De zeer comfortabele, stijlvolle en makkelijk te onderhouden halsbanden en riemen van Extreme Dog Gear bestaan al een lange tijd. Nadat we jaren succesvol aan de behoeften voldaan hebben, en het vertrouwen gewonnen hebben, van zelfstandige beveiligingsbedrijven en k9 expedities, hebben we besloten om deze honden uitrusting van zeer hoge kwaliteit aan te bieden aan het grote publiek en mede hondeneigenaren.

Deze halsbanden, tuigen en riemen zijn niet alleen mooi maar ook duurzaam. Ze worden vervaardigd in Nederland en gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit, die lang mee gaan. We hebben het hier niet over popnagels en holnieten. We gebruiken speciaal naaigaren dat sterk en warmtebestendig is. Het is 100% vrij van katoen, UV bestendig en waterbestendig – wat betekent dat het zijn kracht niet zal verliezen zelfs wanneer het blootgesteld wordt aan UV en water.

In tegenstelling tot traditionele band, die er na verloop van tijd minder goed uit gaat zien door scheuren en verpulveren, gebruiken wij onze eigen speciaal ontwikkelde band voor militaire toepassingen, die gemaakt is om blootstelling aan UV, olie en water te doorstaan.

De veiligheid van uw viervoeter heeft onze eerste prioriteit. Daarom hebben al onze halsbanden een D-ring aan de zijkant (een geregistreerd en beschermd model) zodat uw harige vriend geen nekletsel op zal lopen. Ook geeft het u een betere controle over uw werkhond, wat iedere verantwoordelijke hondeneigenaar wil.

Supplementen:

Ons streven is om uw hond(en) de mogelijkheid te bieden om een topconditie te krijgen, uithoudingsvermogen te geven en een spieropbouw te ontwikkelen.

Wij bieden U de BullyMax in tabletvorm aan en de Extreme Dog Gear in poedervorm.

* Extreme Dog Supplements Extreme Dog Supplements zijn de beste wat betreft voedingssupplementen en supplementen voor de toename van spiermassa voor honden, voor werkhonden van ieder ras, zoals Engelse en Amerikaanse Stafforshire Terriers, Labrador Retrievers, Golden Retrievers, Pitbulls, Bulldogs, Amerikaanse Bulldogs, Duitse Herders, honden om mee te fokken, sporthonden, werkende politiehonden, legerhonden en K9 atleten.

* BullyMax is voornamelijk voor de spieropbouw en spierontwikkeling voor huis en licht actieve honden.

 Bent u op zoek naar kwaliteit in nylon dog gear? Kom dat gerust eens langs met uw hond. Zodra uw hond binnen is gaat de deur op slot. Veiligheid staat bij ons voorop! Wij kunnen dan samen met u kijken, passen en meten.


Ons adres is:


Extreme Dog Gear
Industrieweg Zuid 22B
3958VX Amerongen
Nederland
Tel: 0343-753000

Onze showroom is open van Ma t/m Vrij : 10:00 - 12:30 en van 13:30 - 15:00

U kunt bij ons Pinnen / Contant

Reageer nu!

Contact-informatie

CPNE ( Bedrijf )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Amerongen
(Utrecht, Nederland)
Tel: 0343753000

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)