Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

dieren

Hondenrolstoel Honden Katten Rolstoel Dieren

Prijs: Niet van toepassing

33 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw
Kenmerken:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Ophalen of Verzenden
  • Type: Overige typen

Omschrijving:

Hondenrolstoel Walkin' Wheels
De hondenrolstoel is ook zeer geschikt voor katten en andere dieren. 


Let op Hondenrolstoelen zijn Vanaf € 259,00 te verkrijgen. Prijs van rolstoel kan varieren het ligt aan de maat die men nodig heeft. Zie op onze shop voor meer uitgebreide informatie.

Vergoeding van de verzekering

Omdat het feit dat je een hondenrolstoel voor je hond moet aanschaffen al niet leuk is, is het goed te weten dat er een aantal dierenverzekeringen zijn die, bij een medische indicatie van de dierenarts, de aanschaf van een rolstoel voor de hond als medisch hulpmiddel (voor een gedeelte) vergoeden. Zo vergoedt bv Proteq Dier en Zorg 50% van de aanschaf van een rolstoel voor hond als aan de polisvoorwaarden wordt voldaan.

De Hondenrolstoel Walkin' Wheels is speciaal ontworpen voor honden, die om bepaalde redenen hun achterpoten niet meer goed kunnen gebruiken.

Hierbij kan leeftijd een grote rol spelen, maar ook een achterpootverlamming, heupdysplasie of degenerative myelopathie (DM). Met de Hondenrolstoel Walkin' Wheels blijft uw hond volop in beweging en hierdoor zowel lichamelijk als geestelijk gezond.

Door het lopen met de rolstoel zal het voorlijf van uw hond zich sterker gaan ontwikkelen dan voorheen, wat er voor zorgt dat het niet functioneren van het achterlijf wordt gecompenseerd.

De standaard uitvoering is gemakkelijk in gebruik voor zowel kleine als grote honden. Tevens ook te gebruiken bij grote katten en vele andere diersoorten. De hondenrolstoel geeft vele voordelen voor uw huisdier, ze kunnen weer spelen, rennen en zelfs zwemmen.

Hondenrolstoelen al verkrijgbaar Vanaf : € 259,00
Voor meer informatie kan u vinden via onze shop dierenbenodigdheden-online.                                                                                                                                     Van al deze prijzen kunnen geen rechten worden verleend!!!Deze advertentie is geplaatst via AdvertentiePlanet
Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Oostwold
(Groningen, Nederland)
Tel: 0597542049

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)