Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Labradoodle Geheimen

Prijs: Niet van toepassing

154 keer bekeken • Status: Actief

Er is een nieuw eBook genaamd “Labradoodle Geheimen" die je helpt om je Labradoodle met positieven methodes op te voeden tot een lieve, gezonde en gehoorzame hond.

Een labradoodle die jou en je familie jaren van plezier zal brengen zonder dat het je uiteindelijk een vermogen kost en zonder uren van verzorging?
Klik Hier Om Direct Het eBook “Labradoodle Geheimen” Te Bestellen!

Heb je net een Labradoodle gekocht en heb je geen idee hoe je op een VERANTWOORDE manier voor je hond moet zorgen?
Wil jij de werkelijke reden ontdekken wat PROBLEEMGEDRAG zoals: opspringen, blaffen en trekken aan de lijn in stand houdt?
Heb je een koppige Labradoodle die continu aan de lijn trekt en heb je geen idee hoe je dit voor eens en altijd kunt oplossen?
Ben je van plan een Labradoodle te gaan kopen en wil je de de juiste stappen ontdekken die je moet nemen? (Neem je deze niet dan kan je er SPIJT van krijgen dat je ooit een Labradoodle hebt gekocht)
Ben je geïnteresseerd in een positieve trainingsmethode waarin je stap voor stap leert om op een verantwoorde wijze voor je Labradoodle te zorgen, zodat hij voor vele jaren een gezond en gelukkig leven heeft?
Wil je de nummer 1 reden ontdekken waarom Labradoodles probleemgedrag vertonen en hoe jij dit gedrag snel en makkelijk kunt oplossen?
Wil je misschien je Labradoodle beter opvoeden omdat hij binnen plast, op alles kauwt of misschien wel verlatingsangst heeft?

Als je antwoord "JA" is op één of meer van de hierboven vermelde vragen, dan is dit de belangrijkste pagina die je vandaag zult lezen.

Reageer nu!

Contact-informatie

Artforyou ( Bedrijf )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Amsterdam
(Noord-Holland, Nederland)
Tel: 0641674867

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)