Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

dieren

Pas op: Honden kunnen gebruikt, gekocht worden voor hondengevechten!

Prijs: Niet van toepassing

5.897 keer bekeken • Status: Actief

Waarschuwing – lees dit bericht goed!

Op dit moment blijken hondengevechten in Nederland en België te floreren.

Om honden agressief te houden worden zij losgelaten op oefenhonden. Deze oefenhonden worden van straat geplukt maar vooral ook aangezocht op websites waar honden worden aangeboden, waaronder marktplaats.

De prijs maakt niets uit. De verdiensten zijn immers hoog.

Maar gratis honden zijn natuurlijk een nóg makkelijkere prooi!

Ze kunnen worden gebruikt als oefenhond (waarbij hun snuiten/monden en poten worden afgetaped, zodat ze zich niet kunnen verweren of weg kunnen lopen) en worden naderhand gedumpt (nadat eerst hun chip eruit is gesneden zodat niet achterhaald kan worden waar ze vandaan komen) of verbrand.

Er wordt gezocht naar twee type honden: kleintjes om de vechthonden mee te treiteren vlak voor een gevecht plaatsvindt en de bullen/boxers/grotere honden om mee te oefenen.

 

Kijk dus goed uit aan wie u uw hond verkoopt of (gratis) meegeeft!!!! Vergewis uzelf ervan dat uw hond goed terecht komt en vertrouw niet iedereen louter op mooie praatjes - (dubbel)check sowieso hun telefoonnummer en adres of laat ze nog een keer terugkomen: als ze écht geïnteresseerd zijn in uw dier doen ze dat vast wel.

Voorkom dierenleed en ben bewust dat niet iedereen goede bedoelingen heeft, dus dat u extra attent bent waar uw hond terecht komt! Want uw dier is compleet afhankelijk van u, dus dient u daarvoor verantwoordelijkheid te nemen en ervoor zorg te dragen dat hij een goed, liefdevol én veilig nieuw thuis zal/kan krijgen.

 

Deel dit bericht s.v.p. op Facebook of andere social media, zodat meer mensen zich ervan bewust worden.

Dank u wel voor uw aandacht

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Amsterdam
(Noord-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)