Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

MAGNEETSIERADEN VOOR DIEREN

Prijs: Niet van toepassing

84 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

ENERGETIX magneetsieraden hebben niet alleen een positieve werking voor mensen, ze zijn ook geschikt voor gebruik bij dieren!

Er zijn verschillende ENERGETIX magneetsieraden leverbaar om aan de halsband van uw hond of poes te bevestigen. Alle sieraden zijn gemaakt van roestvrij staal en voorzien van een Neodymium magneet, die een positieve uitwerking heeft op het gedrag en de gezondheid van het huisdier.

Ook gaat de vacht van je hond of kat beter glanzen, waardoor deze letterlijk beter in zijn of haar vel komt te zitten.

Magneetsieraden voor paarden.

Ook in de ruitersport is het gebruik van ENERGETIX magneetsieraden aan te bevelen. Die kunnen aan het halster of met behulp van een bandage op het been worden bevestig ter bestrijding van artrose, huidproblemen, pijn in gewrichten en ouderdomsklachten.

De magneet vermindert ook onrust bij het paard als gevolg van stress, waardoor het dier gemakkelijker van een halster te voorzien of in een paardentrailer te laden is. Hooggevoelige paarden hebben net als mensen baat bij het dragen van de sieraden met magneten!

Magneten in drinkwater.

Behalve magneetsieraden die aan de halsband of het halster bevestigd kunnen worden, levert ENERGETIX ook magneetstenen die in een waterbak gelegd kunnen worden. Het water ioniseert daardoor en je zult versteld staan van het resultaat dat dat op dieren heeft!

De magneetstenen hebben overigens een afmeting van 90 x90 mm, waardoor ze te groot zijn om te kunnen worden ingeslikt.

Ook voor de baasjes van de honden, katten en paarden heeft ENERGETIX bijpassende magneetsieraden in de vorm van een pootafdruk, een kluifje of een paardenhoofd.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Vlimmeren
(Antwerpen, België)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)