Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

dieren

Prachtige buiten krabpalen gemaakt van bomen

Prijs: Niet van toepassing

85 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw
Kenmerken:
  • Conditie: Nieuw
  • Levering: Ophalen of Verzenden

Omschrijving:
Treeworld biedt prachtige unieke handgemaakte houten krabpalen aan. Deze maand (mei 2018) veel buiten krabpalen in de korting!
Op dit moment meer dan 300 verschillende boom krabpalen op onze site. Van kleine krabpalen, middelgrote krabpalen en hele grote krabpalen, voor zowel binnen en buiten.
Zie ook onze acties van deze maand op onze website Treeworld.   De boomkrabpalen van Treeworld zijn uitstekend geschikt voor ieder huis, cattery of kattenpension, voor grote en kleine raskatten. De boomkrabpalen zijn erg stabiel en sterk geconstrueerd. Treeworld heeft krabpalen in meerdere prijsklasse, houtsoorten en maten. Wij maken binnen krabpalen met zachte dekjes en buiten krabpalen van hardhout met betonnen grondplaat en volhouten zitjes. De imitatiebontjes op de binnen krabpalen zijn afneembaar d.m.v. drukknopen en wasbaar in de wasmachine op 30 graden.   Ons atelier is gevestigd in Asten, in Nederland, vlakbij Eindhoven-Venlo-Weert en de Belgisch/Duitse grens. Kom gerust eens een kijkje nemen in ons atelier.
Op de site van Treeworld vindt u alle houten krabpalen die op dit moment in het assortiment en in de maandactie staan. Ook kunt u informatie vinden m.b.t. de afmetingen, houtsoorten, aantal zitjes en verschillende kleuren imitatiebont.
Prijzen vanaf  €250,00 tot €1499,00. U kunt ons bereiken op telefoonnummer +31(0)610085085
Wij hebben ook een facebook pagina: "Treeworld Nederland"

Extra kenmerken:
  • Type: Krabpaal of Krabplank

Deze advertentie is geplaatst via AdvertentiePlanet
Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Asten
(Noord-Brabant, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)