Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE: Bobcat is een goede en aanhankelijke kat

Prijs: € 250,-

441 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Mannetje
  • Leeftijd:
  • 4 t/m 10 jaar
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom
  • Ras:
  • Overige katten

ACE : Bobcat
Bobkat is een grote kater die ergens ooit is thuis geweest maar zoals zovelen op de een of andere manier gedumpt. Hij is een echte kroeler, een goede en aanhankelijke kat. Maar hij is positief getest voor FIV of kattenaids. FIV is gelukkig geen doodsvonnis, in een goede stabiele thuis en met goede verzorging kunnen katten besmet met het FIV-virus nog jarenlang een prima leven leiden en zelfs zo oud worden als een andere kat. Bobkat wordt enkel geplaatst als binnenhuiskatje, en om elk risico te vermijden plaatsen we hem als katje alleen of bij andere FIV-positieve katjes. FIV is besmettelijk via bloed, moest hij bijvoorbeeld aangevallen worden door een ander katje kan die besmet worden, en dat willen we natuurlijk voorkomen. Wij hopen dat er toch iemand hem geluk kan geven!

Bobcat is een mannetje (European Shorthair) van ca. 5 jaar en 3 maanden oud.

Bobcat verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 18987

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage bedraagt € 250,- en omvat:


· de reis van de kat vanuit Spanje;
· castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
· de vaccinaties voor Leucose, katten- en niesziekte .
· Kittens zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
· ontvlooien en ontwormen
· Europees dierenpaspoort;
· Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.

ACE | SHIN levert geen perfecte honden en katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden en katten verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten ? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mijas Costa
(Spanje)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)