Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE: Grey is nog een bang katje

Prijs: € 250,-

206 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Mannetje
  • Leeftijd:
  • 4 t/m 10 jaar
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom
  • Ras:
  • Overige katten

UPDATE 27-06-2021

Grey heeft in korte tijd een grote vooruitgang geboekt naar de mensen die hij goed kent. Door hun laat hij zich aanraken, aaien en je kan hem ook even oppakken, hij is nog geen schoonzitter eerste klas maar met tijd, liefde, geduld en een eigen thuis zal hij zich snel verder ontplooien tot de prachtige kat die hij is!

Grey komt uit het dodenstation met enkele andere spinners, hier bleef hij de eerste tijd heel dicht bij Ganga wat ons doet vermoeden dat ze van dezelfde thuis komen. Hij is echter een bang katje, een projectje, hij haalt niet uit maar verstopt zich en maakt zich het liefst compleet onzichtbaar.
Hij ligt nog graag bij Ganga, hij blijft zich aan haar optrekken. Hij begint al eens te snuffelen als je in de kooit bent en je niet kijkt naar hem, hij gaat met hele kleine stapje vooruit.
Grey hoeft niet noodzakelijk samen met zijn vriendinnetje worden geadopteerd maar er dient wel een andere kat aanwezig te zien zodat die hem kan blijven helpen met verder te ontplooien, traag maar zeker...


Grey is een mannetje (European Shorthair) van ca. 4 jaar en 5 maanden oud.

Grey verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 19218

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage bedraagt € 250,- en omvat:


· de reis van de kat vanuit Spanje;
· castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
· de vaccinaties voor Leucose, katten- en niesziekte .
· Kittens zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
· ontvlooien en ontwormen
· Europees dierenpaspoort;
· Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.

ACE | SHIN levert geen perfecte honden en katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden en katten verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten ? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mijas Costa
(Spanje)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)