Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE: Nala is een lief en sociaal meisje

Prijs: € 250,-

226 keer bekeken • Status: Actief

UPDATE 7 MAART

Rajah en Nala blijven 4 pootjes op 1 buik, de zusjes doen alles samen. Beiden zijn heel mensgericht, ze zijn gek op hun vaste verzorgers en komen dat ook graag bezoekers begroeten. Dit laatste doen ze het liefst op hun tempo maar ze tonen heel snel hun prachtig karakter, voor hun zou het dan ook ideaal zijn zouden ze samen hun gouden krabpaal kunnen vinden.

 

Nala, Rajah, Simon en Marie waren 4 kleine hummeltjes die gevonden werden in een doos aan een vuilniscontainer. Ze werden liefdevol grootgebracht met de papfles door een lieve opvangmama, Simon en Marie vonden al een thuis bij haar buurvrouw maar schildpadjes Nala en Rajah zijn nog op zoek naar hun forever home. Nala is een heel aanhankelijk, lief en sociaal meisje. Ze komt heel graag knuffelen en speelt de pannen van het dak met de andere kitten. We zien dan ook heel graag de 2 zusjes samen vertrekken maar indien dit niet mogelijk is zoeken ze we een thuis met een soortgenootje.

Nala is een vrouwtje (European Shorthair) van ca. 9 maanden oud.

Nala verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 21819

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.
ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage bedraagt € 250,- en omvat:


· de reis van de kat vanuit Spanje;
· castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
· de vaccinaties voor Leucose, katten- en niesziekte .
· Kittens zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
· ontvlooien en ontwormen
· Europees dierenpaspoort;
· Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.

ACE | SHIN levert geen perfecte honden en katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden en katten verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten ? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Website tipDierenbenodigdheden aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mijas Costa
(Spanje)
  • 1 / 7
  • 2 / 7
  • 3 / 7
  • 4 / 7
  • 5 / 7
  • 6 / 7
  • 7 / 7

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)