Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

ACE; Soraya heeft een goed en braaf karakter

Prijs: € 250,-

270 keer bekeken • Status: Actief

Januari 2024, Dagboek van Fabienne:

Nassim en Soraya, twee prachtige Perzen, maar.

Nassim en Soraya zijn enorm mooie Persjes, maar ze kwamen binnen in zeer bedenkelijke staat. Hun vacht was gewoon één vieze klit en ze moesten hiervan millimeter per millimeter verlost worden. Nadat ze een tijdje bij ons waren, werd het duidelijk dat er iets niet goed zat, ze aten ook slecht, waarna de dierenarts onderzoeken begon te doen en tot de constatatie kwam dat beide katjes leden aan PKD (Polycystic Kidney Disease), een erfelijke ziekte.

Ondertussen zijn ze enkele maanden bij ons en zijn ze goed opgeknapt. Ze zouden nu stilaan in adoptie kunnen gaan, mits de adoptanten weten waar ze op medisch vlak aan beginnen. Van karakter zijn het enorme knuffelpoezen met een goed, rustig en braaf karakter. Het zijn twee schatten die we graag samen houden omwille van hun hechte band.

Wie geeft deze harige pluizenbollen een warme thuis?

Soraya is een vrouwtje (Persian) van ca. 5 jaar oud.

Soraya verblijft momenteel in Spanje, Mijas Costa

ACE referentie nummer: 21722

Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.

In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage bedraagt € 250,- en omvat:


· de reis van de kat vanuit Spanje;
· castratie of sterilisatie (mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
· de vaccinaties voor Leucose, katten- en niesziekte .
· Kittens zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren
· ontvlooien en ontwormen
· Europees dierenpaspoort;
· Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;

ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.

ACE | SHIN levert geen perfecte honden en katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.

Al onze honden en katten verdienen een liefde- en begripvolle thuis.

Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten ? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Website tipDierenbenodigdheden aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Mijas Costa
(Spanje)
  • 1 / 6
  • 2 / 6
  • 3 / 6
  • 4 / 6
  • 5 / 6
  • 6 / 6

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)