Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

dieren

Attentie: Kijk uit aan wie u huisdier/kat/hond/knaagdier verkoopt of meegeeft!

Prijs: Niet van toepassing

7.164 keer bekeken • Status: Actief

Waarschuwing:

Er is veel (verborgen) dierenleed, dus pas goed op dat u uw dier niet meegeeft of verkoopt aan dierenhandelaren of dierenbeulen:

- mensen die uw gratis dier gewoon dezelfde week weer op de tweedehands/aanbodssite zetten en er dan wel geld voor vragen

- mensen die honden of katten gebruiken bij hondengevechten (om er vechthonden mee te trainen)

- om te gebruiken voor porno of om ze sexueel te misbruiken

- voor slangenvoer

- voor vivisectie

- voor broodfok.

Denk na en vraag in ieder geval een (redelijke of al is het maar een kleine) vergoeding voor je hond, kat, konijn of andere huisdieren of zet bij vraagprijs i.p.v. "gratis": "n.o.t.k. (nader overeen te komen) of
"bieden", zodat bepaalde "mensen" met onjuiste/slechte
bedoelingen niet zo gauw meer op een advertentie zullen reageren omdat zij bij voorkeur gratis dieren komen ophalen en kun je er niet meer voor zorgen neem dan contact op met een asiel/stichting, die zijn er om te helpen.

Geef in ieder geval je dier nooit mee wanneer je het niet vertrouwt, zodat je je dier niet een pijnlijke mishandeling of dood injaagt !!

 

Deel dit bericht s.v.p. op Facebook

Namens de dieren: BEDANKT


En let ook op waar je je puppie koopt: veel jonge hondjes komen van puppiefabrieken uit Oostbloklanden en worden hiernaartoe overgebracht naar "mensen" die alleen maar op geld uit zijn en honderden, veelal zieke puppies zo snel mogelijk willen verkopen. Neem liever een hond of puppie uit het asiel of erkende dierenorganisatie of van een goede fokker en ban daarmee de broodfok uit! De moederhonden hebben een erbarmelijk leven en de puppies hebben vaak een slechte gezondheid en worden veel te snel bij de moeder weggehaald.
Dit moet gestopt worden!

 

Het allerbeste is om je kat/poes c.q. pup/hond of ander huisdier te laten castreren/steriliseren zodat er een einde komt aan het overschot van kittens/katten – pups/honden - knaagdieren. Alleen op die manier wordt het probleem bij de kern aangepakt en kan het teveel aan (huis)dieren opgelost worden. Er zijn genoeg leuke dieren te vinden bij het asiel of andere dierenhulporganisaties. Hier verblijven dieren die soms al heel lang op het gouden mandje wachten. Gun deze dieren nog een heel fijn en gelukkig, liefdevol leven in plaats van je eigen huisdier steeds maar nieuwe nestjes te laten krijgen. Dit is voor de gezondheid van het moederdier ook absoluut niet goed. Don’t shop – adopt!

 

http://www.worldanimalprotection.nl/actueel/fok-stop-het-zieke-fokken-van-puppys-europa

 

 

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Amsterdam
(Noord-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)