Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Blanco..allerliefste! al in Belgie

Prijs: € 250,-

138 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Mannetje
  • Leeftijd:
  • minder dan 1 jaar
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom
  • Ras:
  • Overige katten

Blanco is supersociale en lieve kat. Hij is dol op aandacht, en wil met iedereen knuffelen. Zijn beste maatje is zijn zus Blanche. Ze werden samen in Spanje gered uit het dodenstation, waar ze achtergelaten zijn toen ze nog heel klein waren. Ze konden gelukkig naar een opvanggezin, waar ze samenleefden met andere katjes en honden, en een uitstekende socialisatie meekregen. Blanco werd samen met zus Blanche geadopteerd in België, maar door omstandigheden moeten ze opnieuw op zoek naar een gouden mandje. Blanche en Blanco zijn onafscheidelijk: ze spelen, eten en slapen altijd samen. Ze zoeken dan ook samen een nieuwe thuis. Blanco en Blanche zijn energieke en nieuwsgierige pubers, dus ze zouden het wel fijn vinden als ze ruimte genoeg hebben om te stoeien en op termijn ook buiten zouden kunnen verkennen. Wil jij hen die kans geven? Maak dan zeker een afspraak om hen te ontmoeten! < br>Blanco is een mannetje van ca. 10 maanden oud.

Blanco is een kleine cat (European Shorthair): hij is ca. 20 cm hoog en weegt ca. 2 kg.

Blanco verblijft momenteel in Belgie

ACE referentie nummer: 19136


Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In België werkt de organisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een kat bedraagt € 210,00 en omvat:
* de reis van de kat vanuit Spanje;
* castratie of sterilisatie ( mits de leeftijd en gezondheid dit toelaat);
* de vaccinaties voor Leucose, katten- en niesziekte;
* Kittens zijn geënt volgens het standaard vaccinatieprogramma overeenkomstig de Europese aanbevelingen. Op basis van leeftijd moeten mogelijk na aankomst nog aanvullende entingen gebeuren;
* ontvlooien en ontwormen;
* Europees dierenpaspoort;
* Alle katten zijn gechipt, het nummer staat in het paspoort;
ACE | SHIN is een ideële organisatie waar vrijwilligers zich inzetten om in Spanje zieke, mishandelde, verwaarloosde of achtergelaten honden en katten (o.m. uit dodingsstations) op te vangen, te verzorgen en een fijn leven te geven.
ACE | SHIN levert geen perfecte honden en katten af. Hou er daarom rekening mee dat de dieren door hun (vaak onbekend) verleden, een rugzakje kunnen meedragen en dat u na adoptie voor onverwachte medische kosten kan komen te staan.
Al onze honden en katten verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten ? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Zaandam
(Noord-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)