Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Tabaqui ...schoonheid

Prijs: € 250,-

151 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Vrouwtje
  • Leeftijd:
  • minder dan 1 jaar
  • Stamboom:
  • Zonder stamboom
  • Ras:
  • Overige katten

September 2021, uit het Dagboek van Fabienne: Akela en kroost,... Een moedertje met hoop,...

Het was een hete zaterdag toen een vrouw aan de deur stond en ons een mama met kittens wilde afgeven. We zitten echter vol tot aan de top, en weten niet meer welk opvanggezin nog meer aankan,… Dus vroegen we even geduld te hebben,… Maar dat werd ons niet in dank afgenomen want toen we naar huis wilden gaan stond de mama met haar kittens in een kartonnen doos in een glazen kist naast het veld van de refugio. Met een duizendste geluk zag een van onze mensen dit en konden ze op het nippertje gered worden,… Ze werden noodgedwongen in een noodkooi gehuisvest, want geen mens die nog meer aankon,… Ook wij niet, maar de beestjes waren er nu eenmaal,…

De volgende maandag stond er plots een Française aan de deur met twee identieke kittens,… Wat raar,… Zogezegd gevonden in haar tuin, maar wel met de boodschap dat het de rest van de familie was van de mama met kittens,... Het moet mijn buurvrouw geweest zijn, zo zei ze,… Toen ze door de mand viel, kwam de ene na de andere "hm, euh,…”, gevolgd door eindeloos veel excuses, na haar zwak in mekaar gestoken verhaal,… Ze ontkende natuurlijk dat ze die arme beestjes daar had achter gelaten in 40 graden hitte,…

Enfin, om een lang verhaal kort te maken: moeder en kinderen stellen het wel, zijn dankbaar, en gelukkig ver weg van de handen van diegene die hen met alle mogelijke middelen gedumpt hebben,…
Tabaqui is een vrouwtje van ca. 3 maanden oud.

Tabaqui is een kleine cat (European shorthair): zij is ca. 10 cm hoog en weegt ca. 1 kg.

Tabaqui verblijft momenteel in Spanje

ACE referentie nummer: 19525


Het kan zijn dat er, op het moment dat u deze advertentie onder ogen krijgt, inmiddels iets is gewijzigd in de situatie van de kat. Kijk daarom ook altijd even op onze site voor de meest aktuele status.

ACE (Animal Care of Espagna) is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie in Zuid Spanje die ter plaatste ijvert voor betere wetgeving i.v.m. dierenwelzijn, castratieprogramma's opzet en educatie geeft over verzorging en omgang met dieren in plaatselijke scholen.

ACE REDT OOK HONDEN- EN KATTENLEVENS DOOR ADOPTIE.
In België werkt de orga nisatie onder de naam SHIN (Spaanse Honden In Nood)

De adoptiebijdrage voor een kat bedraagt € 250,00 en omvat:
ACE|SHIN zorgt, naast de opvang en verzorging van het katje, o.m. voor:
* de reis van de kat vanuit Spanje en douanedocumenten;
* castratie of sterilisatie;
* test op Felv (leucose) en Fiv (kattenaids)
* dierenartscontrole;
* castratie of sterilisatie;
* vaccinaties tegen rabiës, leucose, katten- en niesziekte (primovaccin en herhaling);
* regelmatige preventieve antiparasitaire behandelingen;
* Europees dierenpaspoort en identificatiechip;
* registratie op naam van de adoptant in het land van aankomst (u moet hiervoor dus niet meer naar de dierenarts bij aankomst).
ACE is een erkende, niet-gesubsidieerde organisatie, waarbij vrijwilligers zich inzetten om kansloze honden en katten in Zuid-Spanje te redden, o.m. uit dodingsstations, op te vangen en door adoptie een fijne thuis te geven.
ACE zet zich ter plaatse in voor een betere wetgeving, uitvoering en controle hiervan, zet castratieprogramma's op en geeft educatie over dierenwelzijn. Ondanks alle inspanningen, kan ACE niet garanderen een perfecte hond of kat af te leveren, hou er rekening mee dat u mogelijk voor extra medische kosten kan komen te staan.
Al onze honden en katten verdienen een liefde- en begripvolle thuis.
Hebt u interesse in deze kat of in een van onze andere katten ? Stuur ons dan een mailtje met daarin de naam van de kat en het referentienummer. Vertel alvast iets over u zelf, zoals uw thuissituatie en werktijden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
Meer info over de adoptieprocedure vindt u op onze website: www.ace-charity.org

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Zaandam
(Noord-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)