Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Paardentherapie voor kinderen en volwassenen

Prijs: € 50,-

1.249 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Wilt u meer over uzelf te weten komen? Wilt u werken aan een probleem waar u zelf niet uit komt? Loopt u steeds in dezelfde valkuil - weten hoe het anders moet, maar toch... En staat u open voor verandering?
Dan is therapie met paarden een kans om aan uzelf te werken. Paarden zijn eerlijk Ze brengen u in het hier en nu Zij spiegelen uw emotie Ze wijzen u op uw gedrag naar buiten toe Maar oordelen daarbij niet en hebben geen verwachting Ze maken u bewust van wie u werkelijk bent Ze stimuleren u tot echte samenwerking en vriendschap en zorgen dat u de verbinding met uzelf weer vindt
Deze therapie werkt met het paard als middel om aan een persoonlijk doel te werken en wordt ook wel equitherapie of equine assisted therapy genoemd.
Als ervaren hulpverlener bied ik u een kans om te ontdekken en ervaren wat paarden in uw ontwikkelingsproces kunnen betekenen. Een gevarieeerd aanbod is mogelijk, zoals spiegelen, grondwerk, freestyle en dergelijke.
Ik werk eveneens met kinderen van allerlei leeftijden - en ben daarbij gespecialiseerd in uiteenlopende psychiatrische problematiek, met name in autisme en eetstoornissen. Bij kinderen met autisme kan het paard een heel goede hulp zijn. In het werken met kinderen ga ik op een speelse en gevarieerde manier te werk. Zoals orthopedagogisch paardrijden, spiegelen, freestyle, parcours, verzorgen en wandelen.

Ondersteunende begeleiding vanuit PGB is mogelijk


De therapie wordt gegeven nabij Nieuwstadt (L)
Kosten 50 euro per sessie (tot anderhalf uur)

Website tipDierenbenodigdheden aanbiedingen op Bol.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
12 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Selfkant
(Duitsland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)