Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

dieren

Topfokmerrie Holstein 18A2

Prijs: Nader overeen te komen

1.332 keer bekeken • Status: Actief

  • Geslacht:
  • Merrie
  • Schofthoogte:
  • 160 tot 170 cm
  • Leeftijd:
  • 4 t/m 10 jaar
  • Type:
  • Springpaard
  • Stamboom:
  • Met stamboom

Unieke kans. Topfokmerrie uit één der beste lijnen uit Holstein; Bjork van de Claevervallei ( Numero Uno x Carthago x Calypso II x Nevado xx) Holstein merrie uit Stam 18A2 https://www.hippomundo.com/pedigree/performance/615298 Vader Numero Uno is de vererver Elite Preferente hengst uit Nederland Zijn waarde is op deze link prachtig beschreven; http://www.dbfs.nl/kennis-database/merrielijnen/holstein-numero-uno/ Hij was Hofleverancier in Zangersheide bij Wereldkampioenschap jonge paarden gevolgd door de 2 stamvaders van Holstein n.l. Carthago en Calypso II met het nodige volbloed door de gerenommeerde volbloed Nevado xx.
Renaissance VIII, de moeder, is de volle zus van de internationale springer en meest goedgekeurde hengst zoon van Carthago Z, C-Trenton Z, die 1.60m sprong met Torben Köhlbrandt. C-Trenton Z is het enige paard dat 4 opeenvolgende foutloze rondes sprong in de Hamburg Derby en 2 x 2de eindigde.
Haar andere volle broer, Senna M, is een winnaar in de VS en won ook de VSN-trofee, het nationale kampioenschap voor 3-jarigen in Nederland, hij springt op 1.40m.
De moeder van Renaissance, K-Jade, is de volle zus van de goedgekeurde hengst Classiker (v.Calypso II).
Op de KWPN hengstenshow in Den Bosch werd de broer Acanisto M uit de Renaissance in 2008 aangewezen voor de uitvoeringstest. De zus van Renaissance, Thiara M, is de moeder van 1,60 m-springer Oak Grove's Battle Cry.
Grootmoeder van Renaissance, Monessa bracht ook het 1,45m-springpaard Regent. De 1.60m-jumper Callida gaat ook terug naar Monessa.
De 18A2 stam wordt gezien als één van de meest geconsolideerde lijn uit Holstein. Uit deze uitmuntende lijn komt een waslijst aan paarden die springen tot op het hoogste niveau en meer dan 100 gekeurde hengsten. Om maar 1 te noemen in België de smaakmaker van zijn jaargang Di Cantero van ter Hulst nu onder Topruiter Niels Bruynseels , alsook verder gekende zoals Escape Z onder Harry Smolders, Untouchable, C-Trenton z , Quvee Prestige Reserve stieger Holstein zie video op link; https://www.facebook.com/ChristianHessShowjumping/videos/1471098496287735/ Casalitto (Kampioen jonge paarden Duitsland 5 jarige, Top 10 in 6 en 7 jarige en spring reeds niv 150 op 8 jarige leeftijd zie link; https://www.facebook.com/ChristianHessShowjumping/videos/pcb.1724540547610194/1724539537610295/?type=3&theater Calle Cool 3 x winnaar Derby van Hamburg, Calle Cool, Churchill de Hus, Cascadeur, Chambertin, Carambo van de helle, Dakota P, Crackerjack de Barcenal z, Colicchio, Carrado mvnz, N'oubliez jamais, Davidoff v. Schl'hof ch, Cascadeur, Gentleman, Cantares van de Helle, Lennon, Linaro , Classiker, enz…enz….enz….De lijst van de sportpaarden die op niveau lopen is nog langer dan die van de gekeurde hengsten. Onlangs werd Belgisch kampioene Nona JW verkocht naar Ludwig Criel ook deze komt uit deze stam. Alle jaren komen er paarden bovendrijven vanuit deze Topstam. Merrie is gezond en heeft geen gebreken. Basis ingereden. Zij drachtig van Vigo D'arsouilles. Kan gekocht worden met of zonder veulen. Voor verdere informatie staan wij u graag te woord. Wanneer je een uitzonderlijke fokmerrie zoekt is dit een unieke kans. Het belang van een zeer goede moederstam / lijn wordt op deze link nog eens mooi beschreven ; http://paarden.vlaanderen/nl/themas/Sport/Het-belang-van-bloedlijnen-in-de-sportpaardenfokkerij
Graag enkel reageren indien ernstig geïnteresseerd per tel op 0ç032)475705941 of laat u telnr na en wij bellen u graag op.

Laatste foto is volle broer van haar moeder.
E-mails worden NIET beantwoord.
Geen prijzen per sms, chat of mail.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Oppuurs
(Antwerpen, BelgiŽ)
Tel: 0032475705941

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)