Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

dieren

Woonboerderij voor paardenliefhebbers: 6 boxen, landerijen, paddocks.

Prijs: € 319.000,-

790 keer bekeken • Status: Actief

Referentienr. IM-1806002. Ook voor dierenliefhebbers, paardenhouders !! Goed onderhouden woonboerderij met landerijen, schuur-/stalruimte en

6 paardenboxen in bosrijke omgeving. Gerenoveerd en voorzien van eigentijds wooncomfort. Op korte afstand (rechtstreekse autobaanverbinding) van de Nederlandse grens.

 

GUNSTIG GELEGEN VOOR DAGELIJKS WOONWERK VERKEER MET NEDERLAND.

 

LOCATIE: 26670 Hollen-Uplengen. Referentienr. IM-1806002.

Deelstaat: Niedersachsen   District: Ostfriesland   Landkreis: Leer

 

REGIO: t. h. v. Assen- Groningen- Hoogeveen in Duitse grensstreek Hollen-Uplengen (D)

 

KENMERKEN:

Gebruiksdoel: wonen

Soort object: royale woonboerderij, inpandige gebintenschuur waarin o.a. paardenboxen

Ligging: landelijke sfeer, knus plattelandsdorp, buren op afstand, fraaie bosrijke omgeving
Bouwjaar: vermoedelijk omstreeks 1915, gerenoveerd rond 1995-1998,

Bouwjaar: rond 2008 woongedeelte verder eigentijds gemoderniseerd.

Woonopp.: ca. 192 m2

Perceelsopp.: ruim 5000 m2 (ca. 5135 m2 )

Buitenruimte: landerijen, dierenweide, paddocks, siertuin, grenzend aan bosrijk buitengebied

Bijgebouwen: grote inpandige schuur, losstaande schuur met garages annex stalruimte

Verwarming: c.v. op aardgas (ketel Brötje), als extra sfeervolle haard in woonkamer.

Energieausweistype: Energieausweis in voorbereiding, wordt nagezonden

Energieeffizienzklasse:

Overig: nieuw sierbestrating terras en oprit naar entree, 2 x toegangspoort sierhekwerk.

 

OMSCHRIJVING:

In een attractieve landelijke sfeer- grenzend aan akkers en weiden met een bosrijk coulissenlandschap rondom- bevindt zich deze solide woonboerderij met bijgebouw, net even buiten het gemoedelijke plattelandsdorp Hollen, op weinig kilometers rijafstand van de Nederlandse grens. Perceelsoppervlakte ruim 5000 m2 (ca. 5135 m2) en thans grotendeels afgerasterd voor het houden van paarden, pony’s en kleinvee. Bouwjaar vermoedelijk omstreeks 1915, gerenoveerd in de periode rond 1995-1998, waarna vanaf ca. 2008 het woongedeelte verder eigentijds werd gemoderniseerd. Het woongedeelte is voorzien van houten kozijnen met isolatieglas en roedes in landhuisstijl, als ook deels rolluiken. Binnenwerks zijn de woon- en verblijfsruimtes afgewerkt in lichte kleurstelling, meerdere deuren met glas in landhuisstijl en verder zijn de vertrekken voorzien van smaakvol eigentijds wooncomfort. Deze royale woonboerderij biedt optimale mogelijkheden aan mensen, die veel ruimte nodig hebben voor grootschalige hobby, stalling, nevenactiviteiten, opslag, uitgebreid tuinieren of andere vormen van buitenactiviteiten. Uiteraard ook een droomlocatie voor het houden van huisdieren, kleinvee, pony’s of paarden met reeds aanwezig 6 fraaie paardenboxen, opslag voor hooi en stro, paddocks en inrichtingsmogelijkheden voor wellicht buitenrijden en/of buiten longeren. Uitrijmogelijkheden in de naaste omgeving en rijhal op korte afstand.

 

DEZE SOLIDE, SFEERVOLLE WOONBOERDERIJ MET EIGENTIJDS WOONCOMFORT, MOET U OOK VAN BINNEN GEZIEN HEBBEN.

 

INDELING:

Begane grond: entree / imposante hal met (houten) trapopgang, royale woonkeuken (incl. eigentijdse inbouwkeuken met vernieuwde inbouwapparatuur), proviandruimte, riante woonkamer met balken in zicht en tevens sfeervolle haard en deur naar terras, ruime slaapkamer, badkamer met toilet als ook ligbad en douche, gang, achterhal-/bijkeuken met buitendeur, ketelruimte, ruime berging-/inloopkelder, grote inpandige gebintenschuur met o.a. 6 paardenboxen en opslag hooi-/stro als ook overige stalruimte en hooizolder.

 

Algemeen: begane grond in woongedeelte afgewerkt in lichte kleurstelling en overwegend voorzien van plavuizen en laminaat, in meerdere ruimtes lambrisering aangebracht, aanwezige inbouwkeuken in landhuisstijl in de koopprijs inbegrepen, uiteraard biedt de grote inpandige gebintenschuur ook nog diverse andere indelingsmogelijkheden.

 

Verdieping: trappenhuis/overloop, 2 slaapkamers waarvan 1x met garderobekamer (of event. als extra kinderkamer), badkamer met toilet als ook ligbad en douche en aansluitmogelijkheden voor bidet, vlizotrap naar beloopbare vliering, grote inloopruimte als garderobe/berging.

 

Algemeen: vertrekken op de verdieping in lichte kleurstelling afgewerkt.

 

BIJZONDERHEDEN:

Deze goed onderhouden woonboerderij is ruim gesitueerd op de kavel met (grotendeels) bosomranding en biedt derhalve optimale privacy.

 

OMGEVING:

Hollen is een knus plattelandsdorp in de gemeente Uplengen en ligt direct ten noorden van de A28, tussen Leer en Westerstede. Uplengen is een attractieve bosrijke plattelandsgemeente- met Remels als streekcentrum- op weinig rijminuten afstand (rechtstreekse autobaan-verbinding) van de Nederlandse grens. Remels heeft een goed voorzieningenniveau: er zijn winkels, scholen, artsen, banken, sportaccommodaties en diverse andere voorzieningen ter plaatse en bovendien bevinden zich de regiocentra Westerstede en Leer op korte afstand, alwaar alle denkbare voorzieningen (o.a. ziekenhuis) aanwezig zijn. Het coulissenlandschap rondom Hollen met diverse hout- en bospercelen, biedt vele mogelijkheden tot fietsen, wandelen, recreëren en volop te genieten van ruimte, rust en natuur. Gunstig gelegen t.o.v. de regiocentra Hoogeveen (NL), Emmen (NL), Meppen (D), Assen (NL), Leer (D),

Winschoten (NL) en Groningen (NL). Uitstekende bereikbaarheid via Autobahn A 31 en A 28 in diverse richtingen Nederland. Omgevingsinfo: www.uplengen.de

 

INFORMATIE:

Hypotheekinfo (Duitse/ Nederlandse geldverstrekkers) op aanvraag. Bel gerust voor meer informatie (ook buiten kantoortijd: 06-53942783) over te koop staande panden, het aanvragen van een aankoopbegeleidingsopdracht, het gericht laten uitvoeren van een zoekopdracht of aanverwante zaken. Wij informeren u graag- telefonisch vooraf- op persoonlijke wijze en nodigen u van harte uit voor een bezichtiging (na tijdige telefonische afspraak vooraf). Aanbod vrijblijvend en onder voorbehoud van tussentijdse verkoop. Zie voor actueel aanbod WWW.INTERHUYSMAKELAARS.NL Koopprijs k.k. excl. 5,95 % makelaarscourtage

incl. BTW.

Reageer nu!

Contact-informatie

Interhuys Makelaars ( Bedrijf )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Nieuwe Pekela
(Groningen, Nederland)
Tel: 0597-645028

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)