Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

dieren

Raszuivere Falabella minipaardjes

Prijs: Nader overeen te komen

1.261 keer bekeken • Status: Actief

  • Schofthoogte:
  • tot 100 cm
  • Geslacht:
  • Meerdere dieren
  • Stamboom:
  • Met stamboom

Rzadkiewa Falabella Tamina is een vierjarige Falabellamerrie met uitstekende bloedlijnen (foto 1 tot en met 3). Ze werd in 2018 gekeurd als fokmerrie voor het Falabellastamboek en behaalde een 2de premie (zilver), net geen 1ste premie (goud). Ze is een heel leuke merrie die graag aandacht krijgt. Ze heeft een prachtig merrieveulen van de Falabellahengst Pinturo Del Charco. Zowel haar moeder als haar grootmoeder zijn maremakers en kregen tot nu toe bijna uitsluitend merrieveulens!

VERKOCHT: Hooidonkhofs Falabella Thiago (foto 4 + 5) is een tweejarige hengst uit dezelfde merrie als Tamina. Hij werd vorig jaar als jaarling kampioen van de jaarlinghengsten op de Falabellakeuring. Zijn beide ouders zijn ook appaloosa. Thiago is een mooie, lieve hengst met uitstekende bewegingen. Hij is geschikt voor zowel de fokkerij als om op te leren voor in de sulky.

Hooidonkhofs Falabella Casanova is een echte hartenbreker. Hij is geboren op 28 juni 2017. Hij is gitzwart en heeft geen aftekeningen. Casanova is een heel aanhankelijk hengstveulen dat graag in het middelpunt van de belangstelling staat. Zijn moeder is een dochter van de kampioenenhengst Fantoche en zijn vader is de kampioenenhengst Pinturo Del Charco. Uitstekende bloedlijnen dus om als dekhengst op te fokken.

Alle drie de paardjes zijn 100 % raszuivere Falabella's (via DNA-test gecontroleerd) met papieren van het Falabella Stamboek Europa. We zoeken voor hen een goede thuis omdat we nog andere paardjes met deze bloedlijnen hebben. We kunnen ook niet alle hengsten aanhouden.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
10 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Grobbendonk
(Antwerpen, BelgiŽ)
Tel: 03 481 81 27

Biedingen

Nog geen biedingen geplaatst

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)